Gå videre til innhold

Pressemelding -

Apple holder stand mot Samsung

Etter bare tre ukers salg ligger Samsung Galaxy S6 Edge på andreplass på listen over de mest solgte smarttelefonene hos NetCom i mai. Men Apples iPhone forsvarer sin førsteplass.

Topp 10-listen over smarttelefonsalget hos NetCom i mai viser at Apples iPhone 6 fortsatt er Norges mest populære. Men Samsung har to modeller rett bak:

– Samsungs nye modell Galaxy S6 Edge har gjort det svært godt etter kun tre ukers salg, sier Hanne Løvstad, direktør for NetCom Privat. – Det er også interessant at Huawei er inne på listen. De har fått gode anmeldelser for sine produkter, og vi har bundlet denne 4G-modellen med blant annet kontantkort for å kunne tilby et bredest mulig utvalg til alle kunder.

NetCom har enorm fart på 4G-utbyggingen, og dekker nå 86 prosent av befolkningen der de bor med 4G. Dette gjenspeiler seg også i etterspørselen etter 4G-telefoner.

– Hele 98 prosent av kundesalget er 4G-telefoner, og som en følge ser vi at andelen 4G-telefoner i nettet vårt øker. Den er nå på over 60 prosent, og vi ser en enorm vekst i bruk av særlig strømmetjenester for våre kunder som bruker 4G, sier Løvstad.

1 Apple iPhone 6

2 Samsung Galaxy S6 Edge

3 Samsung Galaxy S6

4 Apple iPhone 6 PLUS

5 Samsung Galaxy S5

6 Apple iPhone 5S

7 Sony Xperia Z3 Compact

8 Huawei Y550

9 Sony Xperia Z3

10 Samsung Galaxy Note 4 LTE

*Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 62 NetCom-butikker, på netcom.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger NetCom.

Emner

Kontakter

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt Pressetelefon til bruk for journalister +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge