Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Apple holder stand mot Samsung

Pressemelding   •   jun 04, 2015 09:26 CEST

Etter bare tre ukers salg ligger Samsung Galaxy S6 Edge på andreplass på listen over de mest solgte smarttelefonene hos NetCom i mai. Men Apples iPhone forsvarer sin førsteplass.

Topp 10-listen over smarttelefonsalget hos NetCom i mai viser at Apples iPhone 6 fortsatt er Norges mest populære. Men Samsung har to modeller rett bak:

– Samsungs nye modell Galaxy S6 Edge har gjort det svært godt etter kun tre ukers salg, sier Hanne Løvstad, direktør for NetCom Privat. – Det er også interessant at Huawei er inne på listen. De har fått gode anmeldelser for sine produkter, og vi har bundlet denne 4G-modellen med blant annet kontantkort for å kunne tilby et bredest mulig utvalg til alle kunder.

NetCom har enorm fart på 4G-utbyggingen, og dekker nå 86 prosent av befolkningen der de bor med 4G. Dette gjenspeiler seg også i etterspørselen etter 4G-telefoner.

– Hele 98 prosent av kundesalget er 4G-telefoner, og som en følge ser vi at andelen 4G-telefoner i nettet vårt øker. Den er nå på over 60 prosent, og vi ser en enorm vekst i bruk av særlig strømmetjenester for våre kunder som bruker 4G, sier Løvstad.

1 Apple iPhone 6

2 Samsung Galaxy S6 Edge

3 Samsung Galaxy S6

4 Apple iPhone 6 PLUS

5 Samsung Galaxy S5

6 Apple iPhone 5S

7 Sony Xperia Z3 Compact

8 Huawei Y550

9 Sony Xperia Z3

10 Samsung Galaxy Note 4 LTE

*Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 62 NetCom-butikker, på netcom.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger NetCom.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });