Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Presseinvitasjon: Telia Norge ønsker velkommen til 5G-premiere

Pressemelding   •   nov 29, 2018 14:59 CET

Telia Norge har gleden av å invitere til 5G-pilotpremiere i Nydalen.

Telia Norge har i lengre tid samarbeidet med ulike aktører og industriledere for testing av 5G. Nå er vi klare for å vise frem og offisielt åpne 5G-piloter for både virksomheter og privatpersoner.

I den anledning inviterer Telia Norge alle redaksjoner til å ta del i 5G-lanseringen hvor vi som industriutfordrer selvfølgelig også planlegger å demonstrere en verdenspremiere.

Du vil blant annet møte samferdselsminister Jon Georg Dale og sjef for Telia Norge Abraham Foss. I tillegg vil du få høre innlegg fra ledende industriaktører som samarbeider med Telia Norge om utvikling av 5G-løsninger for deres respektive industrier og sektorer.

Vi håper å se deg også!

Når: Onsdag 12. desember kl 11-12

Hvor: Nydalen, Odeon kino, Vitaminveien 27

Program:

  • Velkommen og innledning ved Abraham Foss
  • Innlegg fra samferdselsminister Jon Georg Dale
  • Innlegg fra industriaktører

S.U: mandag 10. desember

Kontakt: Ellen C. Scheen, ellen.scheen@telia.no / 975 19 420

--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });