Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Telia inngår partnerskap med HBO Nordic og Storytel

Pressemelding   •   mar 17, 2016 10:03 CET

(Oslo, 17. mars 2016) Telia Norge lovet store kundefordeler da de skiftet ut NetCom-navnet og ble en tydeligere del av Nordens største mobilselskap. Nå får Telia-kunder i Norge tilgang til HBO Nordic og Storytel i sine mobilabonnementet, og de tre første månedene er gratis.

— Vårt moderne mobilnett er lynraskt, på plass i hele Norge og skaper digitale kundemuligheter vi tidligere bare kunne drømme om. For å utnytte disse mulighetene til det fulle, har vi inngått partnerskap med to av de heteste aktørene vi for øyeblikket har i Norge: HBO Nordic og Storytel. Fremtiden er definitivt digital, og våre kunder etterspør det beste av kultur, litteratur, musikk og underholdning på sine smarttelefoner og nettbrett. Det skal vi gi de, sier Karl Fredrik Lund, leder for Telia Privat.

Strømmer filmer og serier overaltHBO Nordic er et unikt tilbud på det nordiske streamingmarkedet, som tilbyr et stort utvalg av tv-serier, dokumentarer og filmer. HBO Nordic, The Home of Series, er hjemstedet for kritikerroste og populære serier som True Detective og Game of Thrones. Sistnevnte serie har sin etterlengtede sesongpremiere rett etter lanseringen av samarbeidet mellom Telia og HBO Nordic.

— Vi ser i stadig større grad at våre kunder strømmer TV-serier og filmer mens de er på farten. Mens videostrømming tidligere krevde både bredbånd og datamaskin, kan våre kunder nå enkelt strømme alt de vil på mobiltelefonen, TV eller nettbrettet via mobilnettet enten de er hjemme eller på reise. Vi har fra før av et utmerket samarbeid med Telia i Finland, Sverige og Danmark, og ser frem til å samarbeide med Telia i Norge, sier Hervé Payan, CEO i HBO Europe.

Digitalt skjønnlitterært bibliotek
Storytel er Nordens største strømmetjeneste for lyd og e-bøker, hvor brukere kan lytte og lese ubegrenset via en app når og hvor de vil. Storytel har et stort utvalg av romaner, noveller, dikt, ungdoms- og barnebøker.
Storytel ser frem til å nå ut til et bredt norsk publikum, som er oppdaterte på den nyeste teknologien og ferdes overalt.

— Telia treffer nøyaktig de kundene vi har siktet oss inn mot. Det er moderne mobilbrukere som er tidlig ute på trender, reiser mye og har med seg teknologien overalt. Vårt mål er å gi kunnskap og underholdning til nordmenn uavhengig av hvor de befinner seg, og Telia er den perfekte samarbeidspartner for kunne oppnå nettopp det, sier daglig leder Håkon Havik i Storytel.

Partnerskap for digital fremtid
De to partnerskapene vil over tid gi både Telia og samarbeidspartnerne unik kundeinnsikt som skal bidra til å styrke kundeopplevelsene i den digitale fremtiden.

— Vi er stolte og glade for å lansere disse to partnerskapene. De inngår i kjernen av alt det fantastiske mobilteknologien kan gi våre kunder, og er et nytt steg på reisen når vi beveger oss fra å være en ren mobiloperatør til å bli en digital tilrettelegger som skal levere unike kundeopplevelser. HBO Nordic har alltid ligget i forkant av utviklingen mens Storytel på mange måter er skjønnlitteraturens Spotify. Begge er samarbeidspartnere som vi utvilsomt ser mange fremtidige muligheter med, avslutter Lund.

Fakta – Dette er tilbudene Telia-kunder vil motta fra 18. mars:

HBO Nordic: 3 måneder gratis, så kr 89,- per måned

  • HBO Nordic er en Subscription Video-On-Demand-tjeneste som gir forbrukere direkte tilgang til førsteklasses innhold via app eller hbonordic.com.
  • Som den første HBO-merkevaren på det nordiske markedet tilbyr HBO Nordic alle de nye seriene fra HBO, samt innhold fra flere anerkjente innholdsleverandører som Showtime, Starz, AMC, BBC, Canal + og Sky. HBO Nordic tilbyr et omfattende bibliotek med over 4000 serieepisoder, og hundrevis av filmer og dokumentarer.

Storytel: 3 måneder gratis, så kr 169,- per måned

  • Storytel gir deg muligheten til å lese eller lytte til tusenvis av lydbøker og e-bøker på flere språk.
  • Brukerne kan kose seg med alt fra bestselgere til prisbelønte kriminalromaner, fantastiske fortellinger eller mektige biografier.
  • Et helt bibliotek på din mobil, nettbrett eller datamaskin.
  • Forfatternes royalty dekkes av Storytel i hele gratisperioden

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });