Gå videre til innhold

Pressemelding -

Apples iPhone 7 mest populær i oktober

Telias oversikt over de ti mest solgte smarttelefonene i oktober viser at Apples iPhone 7 ligger på en førsteplass, tett fulgt av iPhone 6s.

Topp 10-listen holder seg stort sett stabil for oktober uten de store endringene fra sist måned, med unntak av Sony Xperia E5, som er kommet inn på niendeplass. Samsung Galaxy A3 er en annen nykommer på listen.
– Nordmenn er tro mot Apple, og på MobilPant-tallene fra kampanjen vi har kjørt nå i høst ser vi også at det er veldig mange iPhones i omløp, sier Karl Fredrik Lund, leder for Telia Privat. – Hele ni av ti pantede telefoner er iPhones, der 4s er den som er aller mest pantet. Dette er en 3G-telefon, og mesteparten av alle pantede telefoner i oktober er telefoner som ikke støtter 4G. Vi ser altså at vi treffer målgruppen og at folk med eldre telefoner benytter muligheten til å bytte dem inn i nye der de kan få fullt utbytte av 4G-teknologien, sier Lund.

I løpet av kampanjeperioden er flere tusen telefoner blitt pantet. – Fokuset på MobilPant har vært en stor suksess i september og oktober, og vi forlenger kampanjeperioden til 14. november, sier Lund. – Kampanjen utvides dessuten til å inkludere pant på nettbrett, og gir 500 kroner ekstra i pant for ditt gamle, fungerende nettbrett når du kjøper ny mobil eller nytt nettbrett i en av våre butikker.

Topp 10 oktober:
1. (2) Apple iPhone 7
2. (1) Apple iPhone 6s
3. (3) Samsung Galaxy S7 Edge
4. (5) Samsung Galaxy S7
5. (8) Apple iPhone 7 Plus
6. (4) Apple iPhone SE
7. (7) Apple iPhone 5S
8. (6) Apple iPhone 6S PLUS
9. (ny) Sony Xperia E5
10. (ny) Samsung Galaxy A3

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 63 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia. Forrige måneds plassering i parentes.

Topp 10 pantede telefoner oktober
1. Apple iPhone 4S
2. Apple iPhone 4
3. Apple iPhone 5S
4. Apple iPhone 5
5. Apple iPhone 6
6. Apple iPhone 5C
7. Apple iPhone 3G S
8. Samsung Galaxy S5
9. Apple iPhone 6S
10. Apple iPhone 3G

Emner

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge