Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Kundemelding fra TeliaSonera

Pressemelding   •   apr 27, 2015 09:30 CEST

På grunn av jordskjelvkatastrofen i Nepal er alle samtaler og SMS mellom Norge og Nepal gratis for alle TeliaSoneras kunder i Norge. For selskapets kunder som befinner seg i Nepal er også databruk gratis.

Nulltakseringen gjelder alle NetCom-, Tele2-, Chess-, One Call- og MyCall-abonnement og kontantkort, og innebærer at samtaler til og fra alle operatører i Nepal er gratis i en uke, fra 26. april til 2. mai.

– Vi ønsker å gjøre det enkelt og kostnadsfritt for kunder som er berørt av jordskjelvet å komme i kontakt med familie og venner i Norge og Nepal, i tillegg til at de kan bruke telefonen til det de har behov for i Nepal, sier Henning Lunde, kommunikasjonsdirektør i TeliaSonera Norge.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });