Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

NRK velger NetCom for en ny periode

Pressemelding   •   jun 04, 2015 09:25 CEST

Etter fire år som NetCom-kunder velger NRK å signere ny avtale. NetCom Bedrift skal fortsatt levere mobil- og fastlinjer, mobilt bredbånd for bruk i inn- og utland og samordnet kommunikasjon.

– NRK er en kunnskapsbedrift med høy grad av mobilitet hos sine medarbeidere som stiller høye krav til sine leverandører, og vi er veldig stolte av at vi har fått fornyet tillit, sier Kristian Renaas, leder av bedriftsmarkedet i NetCom.

NRK har cirka 3500 mobile brukere, og har kontorer over hele landet. De krever en leverandør som kan tilby en god tjeneste for sin produksjon av lyd og bilde.

– Vi er godt fornøyd med vår nye avtale med NetCom. Etter en totalvurdering ønsker vi å fortsette vårt samarbeid med NetCom, som har vært vår leverandør av telefontjenester i fire år. Vi forventer at den nye avtalen fortsatt vil gi gode resultater for NRK og våre ansatte, sier Jon Espen Lohne, leder for teknologi, produksjon og økonomi i NRK.

NetCom er i gang med tidenes mobilnettutbygging og modernisering. I dag har selskapet 4G-dekning til nesten 9 av 10 nordmenn der de bor, og i løpet av 2016 vil 98 prosent av befolkningen ha 4G-dekning fra NetCom.

– Valget viser at vår tunge investering i et landsdekkende nett med høyhastighets mobilt internett styrker vår konkurransekraft, også i storkundesegmentet. NRK er i godt selskap blant flere krevende storkunder som har valgt NetCom i det siste, blant annet NSB, Sintef, NAV og Orkla, avslutter Renaas.


Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });