Gå videre til innhold

Pressemelding -

NRK velger NetCom for en ny periode

Etter fire år som NetCom-kunder velger NRK å signere ny avtale. NetCom Bedrift skal fortsatt levere mobil- og fastlinjer, mobilt bredbånd for bruk i inn- og utland og samordnet kommunikasjon.

– NRK er en kunnskapsbedrift med høy grad av mobilitet hos sine medarbeidere som stiller høye krav til sine leverandører, og vi er veldig stolte av at vi har fått fornyet tillit, sier Kristian Renaas, leder av bedriftsmarkedet i NetCom.

NRK har cirka 3500 mobile brukere, og har kontorer over hele landet. De krever en leverandør som kan tilby en god tjeneste for sin produksjon av lyd og bilde.

– Vi er godt fornøyd med vår nye avtale med NetCom. Etter en totalvurdering ønsker vi å fortsette vårt samarbeid med NetCom, som har vært vår leverandør av telefontjenester i fire år. Vi forventer at den nye avtalen fortsatt vil gi gode resultater for NRK og våre ansatte, sier Jon Espen Lohne, leder for teknologi, produksjon og økonomi i NRK.

NetCom er i gang med tidenes mobilnettutbygging og modernisering. I dag har selskapet 4G-dekning til nesten 9 av 10 nordmenn der de bor, og i løpet av 2016 vil 98 prosent av befolkningen ha 4G-dekning fra NetCom.

– Valget viser at vår tunge investering i et landsdekkende nett med høyhastighets mobilt internett styrker vår konkurransekraft, også i storkundesegmentet. NRK er i godt selskap blant flere krevende storkunder som har valgt NetCom i det siste, blant annet NSB, Sintef, NAV og Orkla, avslutter Renaas.


Emner

Kontakter

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt Pressetelefon til bruk for journalister +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge