Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

NSB velger NetCom

Pressemelding   •   okt 18, 2014 09:40 CEST

NSB-konsernet har valgt NetCom som leverandør av mobile telefoniløsninger. Avtalen har en ramme på inntil fire år.

Leveransene innbefatter sentralbordløsninger, mobilt bredbånd og mobilabonnement til om lag 7200 av konsernets ansatte.

- NetCom investerer milliarder i et landsdekkende 4G-nett i verdensklasse, og dette er også attraktivt for bedriftskunder som NSB. Vi er svært fornøyd med denne avtalen og ser frem til å gi de NSB-ansatte både god dekning og høy hastighet, sier Kristian Renaas, leder for bedriftsmarkedet i NetCom.

NSB gjennomførte en anbudskonkurranse som involverte flere fagmiljøer i konsernet.

- Vi er fornøyd med at det er flere som konkurrerer om å tilby tjenester til NSB. NetCom vant denne gangen med et tilbud som var best på kombinasjonen pris og kvalitet, sier Trude Østby Dahl, direktør IT NSB Konsern.

Om NSB
NSB-konsernet er et nordisk transportkonsern med en omsetning på 14 milliarder kroner i 2013. Konsernet har vel 13.500 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Konsernet består av en rekke hel- og deleide datterselskaper. Persontrafikk med tog og buss, samt godstrafikk på jernbane utgjør konsernets hovedvirksomheter, i tillegg til utvikling av eiendom og kollektive knutepunkt.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });