Gå videre til innhold
​Telias topp 10 januar: tre pallplasseringer for Apple

Pressemelding -

​Telias topp 10 januar: tre pallplasseringer for Apple

Årets første topp 10-liste over de mest solgte smarttelefonene i Telias salgskanaler er klar, og Apples nyeste iPhone-modeller tar både første, andre og tredje plass. Samtidig har Huawei Mate 10 Pro en god plassering etter salgsstart i desember.

– Apple beholder sin sterke posisjon, men vi har flere leverandører inne på topp ti-listen for januar, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia Privat, i en kommentar til listen. – Huaweis nye Mate 10 Pro ble enda bedre mottatt i markedet enn vi hadde spådd på forhånd, så vi har vært spente på om vi skulle klare å levere nok gjennom januar måned. Den har derimot vist seg å holde stand på sjette plass, og vi forventer at den vil være blant de mest solgte fremover.

Topp 10-listen januar 2018 – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone X (1)

2. Apple iPhone 8 (3)

3. Apple iPhone 8 Plus (4)

4. Samsung Galaxy S8 (2)

5. Apple iPhone 7 (5)

6. Huawei Mate 10 Pro (6)

7. Samsung Galaxy S8+ (8)

8. Apple iPhone SE (ny)

9. Samsung Galaxy Note 8 (10)

10. Samsung Galaxy A5 2017 (ny)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 65 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge