Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

​​Topp 10 januar: Apple og Samsung mest populære hos norske mobilkjøpere

Pressemelding   •   feb 01, 2017 07:53 CET

Apple og Samsung beholder posisjonen som de mest foretrukne smarttelefonprodusentene for norske forbrukere.

Listen over de ti mest solgte smarttelefonene hos Telia i årets første måned befester de to stores posisjon. Apple og Samsung fortsetter sin dominans som de mest populære leverandørene.

– Vår topp 10-liste over de mest solgte telefonene i januar preges ikke uventet av Apple og Samsung, som har totalt hele åtte telefoner på listen, kommenterer Karl Fredrik Lund, leder for Telia Privat. – Det er dog gledelig at Sony og Huawei har med hver sin modell, som gjør at fire produsenter er representert på januarlisten.

  1. Apple iPhone 7 (1)
  2. Apple iPhone 7 Plus (5)
  3. Samsung Galaxy S7 (2)
  4. Apple iPhone 6s (3)
  5. Samsung Galaxy S7 Edge (4)
  6. Apple iPhone SE (7)
  7. Samsung Galaxy A3 (ny)
  8. Apple iPhone 5S (6)
  9. Sony Xperia E5 (8)
  10. Huawei Honor 8 (9)

*Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 63 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia. Tallet i parentes viser forrige måneds plassering.

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });