Gå videre til innhold
Topp 10 juli: Sterk dominans fra Apple og Samsung

Pressemelding -

Topp 10 juli: Sterk dominans fra Apple og Samsung

Telias toppselgerliste over de mest solgte smarttelefonene i juli preges av flaggskipene fra Samsung og Apple, men en rimelig Sony-modell (L1) har sneket seg inn på tiendeplass.

– Det er interessant at Apple sine toppmodeller holder stand foran Samsung, som i april lanserte sine nye flaggskip Galaxy S8 og S8+, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia Privat. – Både Samsung S8+ og Apple iPhone 7 Plus har store skjermer. Det bekrefter trenden om at telefonene i stor grad brukes til underholdning, som for eksempel til å se filmer og serier på telefonen.

Topp 10 for juli – forrige måneds plassering i parentes

  1. Apple iPhone 7 (1)
  2. Apple iPhone 7 Plus (3)
  3. Samsung Galaxy S8 (2)
  4. Samsung Galaxy S8+ (4)
  5. Apple iPhone SE (5)
  6. Apple iPhone 6s (6)
  7. Samsung Galaxy S7 (7)
  8. Samsung Galaxy S7 Edge (8)
  9. Samsung Galaxy A3 (9)
  10. Sony Xperia L1 (ny)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Kategorier


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge