Gå videre til innhold
Music Freedom gjør at Telias kunder kan strømme musikk gratis - det gjøres best med gode høyttalere og hodetelefoner.
Music Freedom gjør at Telias kunder kan strømme musikk gratis - det gjøres best med gode høyttalere og hodetelefoner.

Pressemelding -

Topp 10 juni: status quo for Apple og Samsung, men sterk økning for høyttalersalget

Telias topp 10-liste over de mest solgte smarttelefonene i juni er nærmest identisk med mai-listen, med helt uendrete plasseringer for de ni øverste plassene. Men med musikk i fokus på årets sommerkampanje har salget av høyttalere økt kraftig.

Mens listen over de mest populære telefonene i Telias salgskanaler forholder seg nesten helt lik som foregående måned, har tilbehør til lytting til musikk fått ben å gå på. For to uker siden kom Telia med nyheten Music Freedom, som lar kundene strømme musikk gratis.
– Knyttet til dette har vår sommerkampanje fokus på musikk, og ved kjøp av telefon med abonnement som har Music Freedom inkludert eller kun abonnement fra Basis og oppover får kunden med en høyttaler på kjøpet, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia Privat.

Det har gjort at høyttalere og hodetelefoner har fått ben å gå på hos Telia:
– Det meste i livet blir enda bedre med musikk, og det er ingen tvil om at våre kunder nå i juni har benyttet seg av sommerkampanjen vår og sikret seg nye høyttalere, hodetelefoner og øreplugger nesten gratis. Dermed kan de ikke bare fritt strømme musikk uten å bruke av datakvoten sin, men de får også god lyd når de gjør det. Telefonen er blitt vår nye musikkspiller, og da er god lyd også et krav.


Topp 10 for juni – forrige måneds plassering i parentes

1. Apple iPhone 7 (1)

2. Samsung Galaxy S8 (2)

3. Apple iPhone 7 Plus (3)

4. Samsung Galaxy S8+ (4)

5. Apple iPhone SE (5)

6. Apple iPhone 6s (6)

7. Samsung Galaxy S7 (7)

8. Samsung Galaxy S7 Edge (8)

9. Samsung Galaxy A3 2017 (9)

10. Sony Xperia XZ Premium (ny)

Topplisten for salg av høyttalere og hodetelefoner/øreplugger i juni

1. Urbanista Melbourne (Bluetooth høyttaler)

2. Harman Kardon Onyx Studio 3 (Bluetooth høyttaler)

3. Apple Earpods (øreplugger)

4. Urbanista San Francisco (øreplugger)

5. JBL Clip 2 (Bluetooth høyttaler)

6. Monster Clarity HD In-Ear (hodetelefoner)

7. Urbanista Seattle BT On-ear (hodetelefoner)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Kategorier


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge