Gå videre til innhold
Tredoblet antall MMS på 17. mai

Pressemelding -

Tredoblet antall MMS på 17. mai

17. mai sendte kunder i Telias mobilnett nesten tre ganger så mange MMS sammenlignet med en vanlig maidag. Antallet sendte SMS og bruk av mobildata holdt seg stabil.

– Det er interessant å se at MMS lever i beste velgående, og at denne tjenesten på en dag som 17. mai faktisk trumfer bruk av både mobildata og SMS, sier Kjersti Jamne, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Det er tydelig at vi gjerne vil dele bilder fra feiringen mer direkte til familie og venner ved å sende MMS i tillegg til å dele på sosiale medier.

Tall fra Telia viser at det ble sendt 714 699 MMS-meldinger i Telias nett 17. mai, mot normalt fra rundt 250-280 000 på en dag. Antall sendte SMS var normal, men med en liten nedgang sammenlignet med helgen. Bruken av mobildata var heller ikke høyere enn vanlig, med en topp rundt klokken 22.

– Smarttelefonen funger på mange måter som en sosial plattform, og vi ser at våre kunder kommuniserer på ulike flater. De bruker både tradisjonelle tjenester som SMS og MMS og ulike type meldingsapper som Messenger, WhatsApp og andre sosiale medier, sier Jamne.

Emner

Kategorier


Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge