Gå videre til innhold
– Med denne avtalen slår vi sammen kreftene i ett selskap, slik at vi kan betjene kundene enda mer effektivt, innovere raskere og ta våre produkter og tjenester internasjonalt, sier Erik Stokkeland, medgründer og adm. direktør i Futurehome.
– Med denne avtalen slår vi sammen kreftene i ett selskap, slik at vi kan betjene kundene enda mer effektivt, innovere raskere og ta våre produkter og tjenester internasjonalt, sier Erik Stokkeland, medgründer og adm. direktør i Futurehome.

Pressemelding -

Styrker Futurehome for videre vekst og ekspansjon

Telia Norge samler sin smarthjem-satsning, Telia Smarte Hjem, hos datterselskapet Futurehome. Nye og eksisterende kunder får nå et enda bedre smarthjem-tilbud, samtidig som Futurehome styrkes som selskap for å kunne vokse og ekspandere internasjonalt.

– Våre kunder får nå kortere vei til smarthjem-ekspertisen som ligger hos Futurehome, og selskapet selv får større frihet og fleksibilitet til å skape nye ledende produkter og tjenester, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Vi sikrer samtidig at Futurehome får på plass en skalerbar forretningsmodell som tilrettelegger for en internasjonal satsning i et sterkt voksende smarthjem-marked.

Den nye sammenslåingen innebærer at Telias produkter og tjenester innen smarte hjem fremover utvikles, driftes og selges av Futurehome. Dette inkluderer blant annet Safe sikkerhetssystem, som sikrer mot brann og vannlekkasje i bygg, og selskapets smarthjem-tjenester for nybygg.

– Sammen med Telia har vi blant annet bygget tjenester tilpasset boligselskap på Futurehome sin smarthjem-plattform som er unike i verdenssammenheng. Med denne avtalen slår vi sammen kreftene i ett selskap, slik at vi kan betjene kundene enda mer effektivt, innovere raskere og ta våre produkter og tjenester internasjonalt, sier Erik Stokkeland, medgründer og adm. direktør i Futurehome. – De første kundene er allerede signert, og vi gleder oss veldig til å begynne et nytt og spennende kapittel i selskapet vårt.

Gjennom sammenslåingen tilføres samtidig ytterligere fokus og dedikasjon mot det spennende smarthjem-markedet, og nå i en rendyrket verdikjede. Futurehome vil med dette ta et helhetlig ende-til-ende ansvar, som sikrer en enda bedre kundereise og brukeropplevelse.

Ny finansdirektør blir med på reisen

Futurehome styrker parallelt ledelsen i selskapet i forbindelse med sammenslåingen og videre ekspansjon, og ansetter Thor-Einar Strand som ny finansdirektør fra 1. juli 2021. Strand har siden 2013 hatt flere sentrale lederstillinger i Get og Telia, sist som strategisk rådgiver til leder for privatmarkedet i Telia, og har sittet i Futurehome sitt styre siden 2020. Han bringer med seg viktig strategisk, kommersiell og finansiell kompetanse.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på arbeidsoppgavene i Futurehome, som er et svært innovativt selskap i et veldig spennende og hurtigvoksende marked. Futurehome har alle forutsetninger for å kunne lykkes, og jeg ser frem til å bidra til å sikre kommersiell vekst, både i Norge og internasjonalt, sier Thor-Einar Strand, ny finansdirektør i Futurehome.

Langsiktig partneravtale med Futurehome

Telia og resten av konsernet i Norden og Baltikum har inngått en langsiktig partneravtale med Futurehome, slik at telekomselskapet fortsatt vil tilby kundene sine markedsledende produkter og tjenester innen smarte hjem.

– Smarte hjem forblir en viktig del av vår forretning, men ved å samle dette hos Futurehome kan vi nå i enda større grad konsentrere seg om å skape de beste kundeopplevelsene på tvers av TV, internett og mobil, sier Kaalen.

Telia Smarte Hjem vil flyttes inn i Futurehome i juli 2021 og arbeidsoppgaver og ansatte overføres til Futurehome som ny arbeidsgiver.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge