Gå videre til innhold
– Vi fortsetter å utfordre og derfor gleder vi oss til å gi våre kunder muligheten til å velge inn strømmetjenesten og all den herlige underholdningen i Valgmenyen om ikke lenge, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.
– Vi fortsetter å utfordre og derfor gleder vi oss til å gi våre kunder muligheten til å velge inn strømmetjenesten og all den herlige underholdningen i Valgmenyen om ikke lenge, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Pressemelding -

Telia og Netflix med ny avtale som gir kundefordeler

Telia Norge og Netflix har inngått en ny og spennende avtale som gjør at selskapets TV-kunder snart kan velge strømmetjenesten i Valgmenyen. På sikt vil flere attraktive fordeler bli tilgjengelige for kundene.

– Vi er stolte over å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Netflix. Vi fortsetter å utfordre og derfor gleder vi oss til å gi våre kunder muligheten til å velge inn strømmetjenesten og all den herlige underholdningen i Valgmenyen om ikke lenge, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Vi jobber også tett med Netflix i disse dager for å kunne tilby våre kunder flere fordeler fremover, så det er bare å glede seg.

Telia har siden 2019 samarbeidet med det amerikanske strømmeselskapet, og over halvparten av selskapets TV-kunder har i dag Netflix forhåndsinstallert på sin Telia box. Det betyr at kundene enkelt kan velge inn Netflix ved å bruke sine TV-poeng når strømmetjenesten blir en del av Valgmenyen.

– Vi setter pris på samarbeidet med Telia, som er en viktig strategisk partner for oss både i Norge og Norden, og gleder oss til å gjøre serier, filmer og dokumentarer, alt fra «Squid Game» til norske «Hjem til jul», enda mer tilgjengelig for Telias kunder, sier Patrick Danckwardt, sjef for forretningsutvikling i Netflix i Norden.

Telia box er en TV- og strømmeboks fra Telia stappfull av dine favoritter. Boksen har stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og støtter 4K bildeoppløsning . Med Telia box har du enkel tilgang til hele Netflix-universet via en knapp på fjernkontrollen og forhåndsinstallert app i boksen. Om ikke lenge kan kunder velge inn Netflix i Valgmenyen, som siste tilskudd i en lang rekke strømmetjenester i Telia Play.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge