Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

​Gull, sølv og bronse til Apple i oktober

Pressemelding   •   nov 02, 2017 10:17 CET

Apple kaprer alle pallplasseringene på Telias liste over de ti mest solgte smarttelefonene i oktober, og nyheten iPhone 8 Plus klatrer helt til topps.

Apples to nye modeller, iPhone 8 og 8 Plus, topper tronen, som ellers er dominert av kun Apple og Samsung, i likhet med september-listen.

– Forhåndssalget av de fire nye iPhone X-modellene har startet med stor suksess til tross for høye priser, og kundene fortsetter å ville ha dyre telefoner med høy kravspesifikasjon, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia Privat. – Det er interessant å merke seg at iPhone 8 Plus selger mer enn vanlig iPhone 8, og det er tydelig at folk ønsker store skjermer. 3. november starter det offisielle salget av iPhone X, og det blir spennende å se hvilken effekt det har på de øvrige modellene på listen.

Topp 10 oktober – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 8 Plus (2)

2. Apple iPhone 8 (4)

3. Apple iPhone 7 (1)

4. Samsung Galaxy S8 (3)

5. Apple iPhone 6s (9)

6. Samsung Galaxy S7 (8)

7. Samsung Galaxy S8+ (7)

8. Samsung Galaxy Note 8 (5)

9. Apple iPhone 7 Plus (6)

10. Apple iPhone SE (10)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 65 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });