Gå videre til innhold
​Telias topp 10 smarttelefonsalg i september: tre nykommere på listen

Pressemelding -

​Telias topp 10 smarttelefonsalg i september: tre nykommere på listen

De nye modellene fra Apple og Samsung gikk ikke overraskende rett inn på Telias topp 10-liste over salget av smarttelefoner i september. 

– Det har vært en måned preget av flere lanseringer, og som ventet spretter Samsung Galaxy Note 8 rett inn på listen, sammen med Apples nye modeller iPhone 8 og 8 Plus, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia privat i en kommentar til listen. – Det betyr at Apple og Samsung har alle ti plassene på listen, som igjen i september preges av high-end og dyre telefoner.

Gjennomsnittsprisen for topp tre på listen er 7.300 kroner. Det er da tatt utgangspunkt i billigste modell uten abonnement..

Topp 10 september – forrige måneds plassering i parentes:

1.Apple iPhone 7 (1)

2.Apple iPhone 8 Plus (ny)

3.Samsung Galaxy S8 (3)

4.Apple iPhone 8 (ny)

5.Samsung Galaxy Note 8 (ny)

6.Apple iPhone 7 Plus (2)

7.Samsung Galaxy S8+ (4)

8.Samsung Galaxy S7 (5)

9.Apple iPhone 6s (6)

10.Apple iPhone SE (7)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 65 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter