Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

​Telias topp 10 april: Apple fortsatt øverst - Huawei P20 Pro med knallstart på salget

Pressemelding   •   mai 02, 2018 07:00 CEST

Huaweis nye flaggskiptelefon P20 Pro går rett inn på en fjerdeplass på Telias liste over de ti mest solgte telefonene i april, men Apples iPhone X ruver fortsatt øverst på pallen.

– Det er interessant, men kanskje ikke helt uventet, at Huaweis nye og mye omtalte flaggskip P20 Pro seiler rett inn på listetoppen og lander på en fjerdeplass, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat, i en kommentar til listen. – Vi har utfordringer med å skaffe nok P20 Pro og kunne kanskje solgt enda mer hadde tilgangen vært bedre, så dette er en telefon som markedet har tatt svært godt imot.

Topp 10 april – forrige måneds plassering i parentes:

  1. Apple iPhone X (1)
  2. Samsung Galaxy S9+ (2)
  3. Apple iPhone 8 Plus (4)
  4. Huawei P20 Pro 128GB (ny)
  5. Apple iPhone 8 (5)
  6. Samsung Galaxy S9 (3)
  7. Apple iPhone 7 (7)
  8. Samsung Galaxy S8 (6)
  9. Apple iPhone SE (9)
  10. Apple iPhone 6s (tilbake på listen)

--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });