Gå videre til innhold
​Telias topp 10 mars: Samsungs nyheter inntar pallen

Pressemelding -

​Telias topp 10 mars: Samsungs nyheter inntar pallen

Nyhetene fra Samsung inntar topp tre-listen, men Apples iPhone X beholder sin førsteplass som Norges mest solgte smarttelefon i mars.

– Ikke uventet suser Samsungs nyheter S9+ og S9 inn på pallen, men iPhone X vippes ikke av pinnen, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat, i en kommentar til listen. – Ellers er det få store endringer på listen, som denne gang har tre ulike merkevarer representert.

Topp 10-listen mars 2018 – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone X (1)

2. Samsung Galaxy S9+ (ny)

3. Samsung Galaxy S9 (ny)

4. Apple iPhone 8 Plus (2)

5. Apple iPhone 8 (4)

6. Samsung Galaxy S8 (3)

7. Apple iPhone 7 (5)

8. Huawei Mate 10 Pro (6)

9. Apple iPhone SE (9)

10. Huawei Mate 10 lite (10)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 65 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter