Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

​Telias topp 10 februar: Apples nyheter fortsatt på topp

Pressemelding   •   mar 06, 2018 09:59 CET

Apples iPhone X er en favoritt hos nordmenn og ligger på topp på Telias topp 10-liste for februar.

Apples iPhone X topper fortsatt Telias salgslister, men Huaweis telefoner blir stadig mer populære i Norge.

– Vi ser ingen store bevegelser fra januar, og Apples iPhone X og 8 Plus ligger stabilt helt i toppen, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat, i en kommentar til listen. – Men det er veldig interessant at Huawei Mate 10 Pro beholder sjetteplassen, og Mate 10 Lite inntar tiendeplassen. Det er en trend vi ser at Huawei øker sin popularitet og befester sin posisjon i det norske markedet.

Topp 10-listen februar 2018 – forrige måneds plassering i parentes:

  1. Apple iPhone X (1)
  2. Apple iPhone 8 Plus (3)
  3. Samsung Galaxy S8 (4)
  4. Apple iPhone 8 (2)
  5. Apple iPhone 7 (5)
  6. Huawei Mate 10 Pro (6)
  7. Samsung Galaxy S8+ (7)
  8. Samsung Galaxy Note 8 (9)
  9. Apple iPhone SE (9)
  10. Huawei Mate 10 lite (ny)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 65 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });