Gå videre til innhold
Henning Huuse

Bilde -

Henning Huuse

go to media item
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
1024 x 679, 419 KB
Last ned

Emner

Kontakter

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressekontakt Henvendelser besvares alle dager mellom kl. 08-20, unntaket er ved større hendelser +47 465 00 000

Relatert innhold

– Forsvaret er en stor og viktig kunde for Telia, og vi er stolte over å nå denne viktige milepælen i tett samarbeid med Forsvarsmateriell, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia Norge. Foto: Tore Ellingsen/Forsvaret.

Telia først i Norge med skivedelt 5G-nett til Forsvaret

Telia Norge er først ute med å etablere et 5G stand alone kjernenett med en egen skive for Forsvaret. Det betyr at Forsvarets mobiltrafikk er separert fra annen trafikk i Telias nasjonale 5G-nett og kan tilpasses Forsvarets behov, noe som gir sikker og effektiv kommunikasjon i fredstid og krisesituasjoner.

Foto: Jan Arne Wold / © Equinor

Telia med private mobilnett-løsninger til olje- og gassindustrien

Telia leverte nylig 5G til Equinor sin Njord A-plattform i forbindelse med sjøprøver hos Aker Solutions på Stord. Prosjektet er ett av flere eksempler på tjenester innenfor Telia sitt voksende forretningsområde private mobilnett («Enterprise Mobile Network»).

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 000 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge

Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge