Gå videre til innhold
Jon Christian Hillestad_stående

Bilde -

Jon Christian Hillestad_stående

go to media item
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
3756 x 2492, 5.78 MB
Last ned

Emner

Kontakter

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressetelefon (kun for journalister)

Pressekontakt Henvendelser besvares alle dager mellom kl. 08-20, unntaket er ved større hendelser +47 465 00 000

Relatert innhold

Foto: Eirik Skarstein / Unsplash

Oslo kommune velger Telia på nytt

Oslo kommune har valgt Telia og Telia-merkevaren Phonero som leverandør av fast- og mobiltjenester for fire nye år. Oslo kommune er en av landets største arbeidsplasser med over 50 000 ansatte, og avtalen befester Telia Norges posisjon i bedriftsmarkedet.

Phonero har Norges mest tilfredse bedriftskunder

Phonero har Norges mest tilfredse bedriftskunder

Telia-eide Phonero troner øverst på EPSI sin ferske kundetilfredsundersøkelse i bedriftsmarkedet for mobil. Selskapet leverer blant annet høy produktkvalitet og er enkle å forholde seg til. Samtidig er Telia Bedrift og OneCall på topp i EPSI sin viktige bærekraftsindeks.

En 5G-styrt robot skal bidra til en tryggere rullebane. Foto: Øystein Løwer/Avinor

Avinor velger Telia som pilotpartner på 5G

Avinor har valgt Telia som samarbeidspartner for å se på muligheter 5G gir i digitalisering og effektivisering av flyplassdrift, samt bærekraftig utvikling av luftfarten. Ett av prosjektene skal blant annet teste 5G for å styre en robot som har som formål å effektivisere driften av flysiden.

Vestlandet valgte Telia Norge

Vestlandet valgte Telia Norge

34 kommuner og 33 kommunale foretak i Rogaland og Vestland har valgt Telia og Telia-eide Phonero som leverandør av telefonitjenester. Avtalen har en varighet på til sammen fem år og inkluderer 20 000 mobilabonnement, IoT og fasttelefoni.

Privat 5G-nett fra Telia sikrer Postens logistikk før jul

Privat 5G-nett fra Telia sikrer Postens logistikk før jul

Posten Bring tar i bruk helt ny, innovativ teknologi for å sikre at brev og pakker finner veien dit de skal både før og etter jul. Telia har installert et privat 5G-nett på Postens nye lager i Drøbak som sørger for full kontroll på all digital kommunikasjon i den mest hektiske perioden av året.

Tromsø valgte Telia Norge

Tromsø valgte Telia Norge

Tromsø kommune har valgt Telia og Telia-eide Phonero som leverandør av telefonitjenester. Avtalen har en varighet på tre år med mulighet for forlengelse, og inkluderer 5100 mobilabonnement, Bedriftsnett telefoniløsning, Tale i Teams og Telias løsning for privat bruk av mobiltjenester.

Telia er vekstvinner i bedriftsmarkedet

Telia er vekstvinner i bedriftsmarkedet

Ferske tall fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet viser at Telia er vekstvinner i bedriftsmarkedet. Telia hadde i 2021 en vekst på mer enn 47 000 mobilabonnenter, og er for tredje året på rad aktøren i bedriftsmarkedet som vokser mest.

– Forsvaret er en stor og viktig kunde for Telia, og vi er stolte over å nå denne viktige milepælen i tett samarbeid med Forsvarsmateriell, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia Norge. Foto: Tore Ellingsen/Forsvaret.

Telia først i Norge med skivedelt 5G-nett til Forsvaret

Telia Norge er først ute med å etablere et 5G stand alone kjernenett med en egen skive for Forsvaret. Det betyr at Forsvarets mobiltrafikk er separert fra annen trafikk i Telias nasjonale 5G-nett og kan tilpasses Forsvarets behov, noe som gir sikker og effektiv kommunikasjon i fredstid og krisesituasjoner.

På bildet ser vi en Pico-celle i toppen av masten. Den skaper vanlig mobildekning. Antennen på biltaket er en Starlink-terminal som kobler Pico-cellen til lavbanesatellitter og videre til Telias kjernenett. Til sammen blir dette en liten basestasjon

Telia jobber med å tilby Starlink som mobiltjeneste

Telia har den siste tiden gjennomført spennende tester med lavbanesatellitter fra Starlink i kombinasjon med mobilnettet. Resultatene er lovende, og Telia ser for seg en rekke ulike bruksområder for næringsliv, viktige samfunnsfunksjoner og frivillige aktører.

Telia Norge vokste mest i 2022

Telia Norge vokste mest i 2022

Ferske tall fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet viser at Telia er vekstvinner i bedriftsmarkedet i 2022. Selskapet hadde i fjor en vekst på mer enn 42 600 mobilabonnent, og er for fjerde år på rad den aktøren i bedriftsmarkedet som vokser mest.

Telia advarer mot cyberangrep: – Sikkerhet må høyere på agendaen i 2024

Telia advarer mot cyberangrep: – Sikkerhet må høyere på agendaen i 2024

Halvparten av norske kommuner er bekymret for datasikkerheten, og fire av ti kommuner er usikre på om den er god nok. Det viser en fersk undersøkelse fra Telia, som også samsvarer med tilsvarende undersøkelse blant private virksomheter. Mangelfull beskyttelse mot cyberangrep kan ha langtrekkende konsekvenser, både økonomisk og omdømmemessig, og 2024 bør bli året der sikkerhet står høyt på alle age

Telia bedrift tilbyr ny meldingstjeneste basert på Googles RBM-løsning

Telia bedrift tilbyr ny meldingstjeneste basert på Googles RBM-løsning

Telia bedrift tilbyr nå en ny meldingstjeneste som bygger på Googles løsning RBM (RCS Business Messaging). Tjenesten gjør det mulig for bedrifter å skreddersy meldinger til sine kunder, med stor frihet når det gjelder farger, form og innhold som bilder og video.

Skatteetaten velger Telia

Skatteetaten velger Telia

Skatteetaten har valgt Telia som sin leverandør på telefonitjenester. Deres ambisjon er å være Norges mest digitale arbeidsplass, og i anbudsrunden etterspurte de en strategisk samarbeidspartner som bidrar til utvikling og forbedring, og som tilrettelegger for gode og sikre kommunikasjonsløsninger.

Telia Norge vokste mest i 2023

Telia Norge vokste mest i 2023

Helt ferske tall fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet viser at Telia er vekstvinner i bedriftsmarkedet i 2023. Selskapet er for femte år på rad den aktøren i bedriftsmarkedet som vokser mest.

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 000 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge

Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge