Gå videre til innhold
Abraham Foss, adm. dir. i Telia Norge
Abraham Foss, adm. dir. i Telia Norge

Pressemelding -

9 av 10 nordmenn har 4G fra NetCom

Denne uken nådde NetCom målet om 4G til 90 prosent av befolkningen. Utbyggingen skjer svært raskt, og bare den siste uken har selskapet skrudd på nesten 50 nye 4G-stasjoner hver dag.

NetCom er midt oppe i en enorm dekningsutbygging, og er godt i gang med å dekke hele Norge med 4G. Selskapet lover 4G til 98 prosent av Norges befolkning innen utgangen av 2016, og er allerede nå oppe i 90 prosents befolkningsdekning på 4G.
– Vi bygger i svært høyt tempo, og de som nyter godt av dette er kundene til alle våre merkevarer, sier Abraham Foss, administrerende direktør i TeliaSoneras norske virksomhet. – Hver uke får nye områder og dermed enda flere nordmenn 4G-dekning, og bare i år har nærmere én million mennesker fått tilgang til vårt 4G-nett. Det er vi veldig stolte av, og vi fortsetter det høye tempoet fremover.

Hver uke moderniseres basestasjoner over hele landet. Fra Odderøya Fort i Kristiansand til Banak Flyplass i Lakselv er det de siste tre dagene satt på lufta 146 nye 3G- og 4G-basestasjoner. Over 350 kommuner og alle fylker har nå 4G fra NetCom; det inkluderer Norges minste by, Kolvereid på Nærøy i Nord-Trøndelag, og Norges minste kommune, Utsira i Rogaland.

Det er intensiv konkurranse mellom operatørene i utbyggingen og moderniseringen av 3G- og 4G-nettet i Norge akkurat nå.
– Folk engasjerer seg og er opptatt av dekning. Det er bra, og det er ingen tvil om at tempoet vi ser i utbyggingen til alle operatører kommer hele samfunnet til gode. Både gjennom bedre dekning, men også gjennom økt nettverkskvalitet og mer robuste mobilnett, sier Foss. – Vår drivkraft i alt vi gjør er at vi skal ha fornøyde kunder som opplever god kvalitet langs hele spekteret av våre tjenester og produkter, inkludert dekning og høy datahastighet.

Utbyggingen fortsetter for fullt fremover, og NetCom ligger svært godt an til å nå målet om 4G til 98 prosent av befolkningen i løpet av 2016.

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt +47 465 00 000
Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517
Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale