Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

9 av 10 nordmenn har 4G fra NetCom

Pressemelding   •   jun 22, 2015 09:17 CEST

Abraham Foss, adm. dir. i Telia Norge

Denne uken nådde NetCom målet om 4G til 90 prosent av befolkningen. Utbyggingen skjer svært raskt, og bare den siste uken har selskapet skrudd på nesten 50 nye 4G-stasjoner hver dag.

NetCom er midt oppe i en enorm dekningsutbygging, og er godt i gang med å dekke hele Norge med 4G. Selskapet lover 4G til 98 prosent av Norges befolkning innen utgangen av 2016, og er allerede nå oppe i 90 prosents befolkningsdekning på 4G.
– Vi bygger i svært høyt tempo, og de som nyter godt av dette er kundene til alle våre merkevarer, sier Abraham Foss, administrerende direktør i TeliaSoneras norske virksomhet. – Hver uke får nye områder og dermed enda flere nordmenn 4G-dekning, og bare i år har nærmere én million mennesker fått tilgang til vårt 4G-nett. Det er vi veldig stolte av, og vi fortsetter det høye tempoet fremover.

Hver uke moderniseres basestasjoner over hele landet. Fra Odderøya Fort i Kristiansand til Banak Flyplass i Lakselv er det de siste tre dagene satt på lufta 146 nye 3G- og 4G-basestasjoner. Over 350 kommuner og alle fylker har nå 4G fra NetCom; det inkluderer Norges minste by, Kolvereid på Nærøy i Nord-Trøndelag, og Norges minste kommune, Utsira i Rogaland.

Det er intensiv konkurranse mellom operatørene i utbyggingen og moderniseringen av 3G- og 4G-nettet i Norge akkurat nå.
– Folk engasjerer seg og er opptatt av dekning. Det er bra, og det er ingen tvil om at tempoet vi ser i utbyggingen til alle operatører kommer hele samfunnet til gode. Både gjennom bedre dekning, men også gjennom økt nettverkskvalitet og mer robuste mobilnett, sier Foss. – Vår drivkraft i alt vi gjør er at vi skal ha fornøyde kunder som opplever god kvalitet langs hele spekteret av våre tjenester og produkter, inkludert dekning og høy datahastighet.

Utbyggingen fortsetter for fullt fremover, og NetCom ligger svært godt an til å nå målet om 4G til 98 prosent av befolkningen i løpet av 2016.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });