Gå videre til innhold
Årdalsnett og Telia med spennende samarbeid

Pressemelding -

Årdalsnett og Telia med spennende samarbeid

TV- og bredbåndsselskapet Årdalsnett og Telia Norge inngår nytt samarbeid innen TV- og underholdningstjenester. Årdalsnett sine kunder kan nå se frem til en enda bedre TV-opplevelse, og etter hvert vil flere spennende produkter og tjenester fra Telia tilgjengeliggjøres.

– Vi er stolte og glade for den nye avtalen med Årdalsnett, som har en sterk posisjon lokalt, dyktige mennesker og en solid kundebase. Med Norges bredeste utvalg av TV- og strømmetjenester skal vi i felleskap levere de beste kundeopplevelsene, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Vi jobber også med å kunne tilby flere spennende løsninger fra vårt produkt- og tjenestespekter, som 5G, hvor vi skal være først i landet med et landsdekkende nett innen 2023.

Årdalsnett vil fremover tilby Telias TV- og underholdningstjenester til kundene sine i Årdal, Lærdal, Aurland og Vang. Kundene får tilgang til Norges mest fleksible TV- og strømmetjeneste, Telia Play, og mottar den markedsledende TV- og strømmeboksen Telia box med tusenvis av apper, innebygget Chromecast, og krystallklar 4K-bildekvalitet.

– Vi opplever at Telia har en god kombinasjon av produkter og tjenester, samtidig som de besitter mye kompetanse og har en innovativ kultur. De jobber med mye spennende for tiden, og jeg tror kundene våre blir svært positivt overrasket over Telias produkt- og tjenestespekter, sier Jan Stian Smedegård, daglig leder i Årdalsnett. – Vi ser samtidig frem til å kunne drifte all kundeservice selv. Vårt mål er alltid å gi kundene våre rask, god og lokal service.

Egenutviklet app

Årdalsnett har som en del av det nye samarbeidet med Telia utarbeidet en egenutviklet app som skal gjøre TV-opplevelsen enklere og mer brukervennlig for kundene.

– I appen vil kundene våre få direkte tilgang til Telia Play, der du kan se massevis av innhold når og hvor du vil. Videre får du muligheten til å velge TV-kanaler og gjøre endringer i abonnementet ditt, samt en enkel og rask vei til vår kundeservice, sier Smedegård.

Den nye samarbeidsavtalen mellom Årdalsnett og Telia trer i kraft i løpet av 2021.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Jan Stian Smedegård, daglig leder i Årdalsnett
Tlf.: 480 31 258
E-post: jan.stian@ardalsnett.no

Om Årdalsnett AS
Årdalsnett er din lokale leverandør av bredbånd og TV. Selskapet ble formelt stiftet 21. mai 2001, med bakgrunn i at Årdal kommune så behovet for et bredbåndsselskap i bygda. Årdalsnett har som mål å være en totalleverandør av bredbånd og TV for privat- og bedriftskunder i Årdal, Lærdal, Aurland og Vang. Selskapet er i dag eid av Årdal Energi KF og Enivest AS.

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge