Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Abraham Foss utnevnes som sjef i nye Telia Norge

Pressemelding   •   nov 21, 2018 08:30 CET

I løpet av første kvartal 2019 vil Get TDC Norge og Telia Norge formelt slås sammen og etablere en ny sterk utfordrer i det norske markedet. Abraham Foss vil lede det nye selskapet. Gunnar Evensen, som til nå har ledet Get TDC, har på eget initiativ valgt å forlate Telia Company.

- Abraham har alle de lederegenskaper som skal til for å fortsette den suksessrike utviklingen til Telia i Norge. Vi står foran en spennende tid som en sterk utfordrer i det norske markedet hvor vi skal levere konvergente kundetilbud til både privatpersoner og virksomheter. Vi har en historikk uten sidestykke i Norge når det gjelder å skape verdier gjennom sammenslåinger, og det skal vi fortsette med, sier Johan Dennelind, konsernsjef i Telia Company.

Abraham Foss startet i Telia Norge som administrerende direktør i 2015. Han har omfattende erfaring fra ulike rådgiver- og lederroller i og utenfor telecomindustrien.

- Jeg er veldig glad for å få muligheten til å lede det nye selskapet, og jeg ser frem til å jobbe sammen med både dyktige nye og kjente kollegaer. Vi er godt posisjonert til å utfordre og skape verdier for alle våre kunder, og jeg kan love at vi i vår neste fase på denne spennende reisen skal jobbe enda hardere for å bli det foretrukne valget i det norske markedet, sier Abraham Foss.

Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get TDC, har etter eget ønske bestemt seg for å forlate Telia Company. Han startet i Get TDC i 1998 og har vært administrerende direktør siden 2000. Han forlater stillingen umiddelbart, men vil forbli i selskapet inntil sammenslåingen er gjennomført.

- Gunnar har med enorm suksess posisjonert Get TDC som en ledende tilbyder av bredbånd og tv-tjenester i Norge. Jeg setter stor pris på de verdiene han har skapt og hans innsats i denne første sammenslåingsfasen. Jeg ønsker ham alt godt og lykke til med videre utfordringer, sier Johan Dennelind.

- Beslutningen om å gå videre har modnet siden i sommer. Det er vemodig å forlate et så spennende selskap med så dyktige medarbeidere, men det er en tid for alt, og jeg har nå lyst til å dra ut på nye eventyr. Denne fusjonen er industrielt helt riktig og Telia vi være den beste eier for å videreføre vår suksessrike reise, sier Gunnar Evensen.

Mark Ivin, i dag CFO i Get TDC, vil i tillegg til sine nåværende arbeidsoppgaver fungere som administrerende direktør i Get TDC frem til sammenslåingen i første kvartal 2019.

--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });