Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

​Apple og Samsung mest populære i 2016

Pressemelding   •   des 30, 2016 07:00 CET

Karl Fredrik Lund, leder for Telia Privat

Statistikken over salget av smarttelefoner i 2016 levner liten tvil om hvilke produsenter nordmenn foretrekker. Apple og Samsung er svært populære i det norske markedet, og dominerer fullstendig topp 10-listen for året.

Samsung og Apple har preget topp 10-listene hver måned hele året, så det er ingen overraskelse at de også setter sitt markante preg på listen som oppsummerer smarttelefonsalget i 2016.

– Apple har hatt suksess med sine nylanseringer iPhone 7 og 7 Plus, og Samsung har opprettholdt et bra moment gjennom hele året med sine S6- og S7-versjoner, kommenterer Karl Fredrik Lund, leder for Telia Privat.

1. Apple iPhone 6s

2. Apple iPhone 7

3. Samsung Galaxy S7 Edge

4. Apple iPhone SE

5. Samsung Galaxy S7

6. Apple iPhone 5S

7. Apple iPhone 6

8. Apple iPhone 6S PLUS

9. Samsung Galaxy S6 Flat

10. Samsung Galaxy S6 Edge

For desember ser listen slik ut – forrige måneds plassering i parentes:

1. (1) Apple iPhone 7

2. (4) Samsung Galaxy S7

3. (3) Apple iPhone 6s

4. (5) Samsung Galaxy S7 Edge

5. (2) Apple iPhone 7 Plus

6. (7) Apple iPhone 5S

7. (6) Apple iPhone SE

8. (8) Sony Xperia E5

9. (ny) Huawei Honor 8

10. (10) Sony Xperia XZ

Listene er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 63 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });