Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Apple og Samsung stadig på norsktoppen

Pressemelding   •   jul 01, 2016 09:10 CEST

Det er fortsatt de to store som dominerer listen over de mest solgte smarttelefonene hos Telia første halvår.

(Oslo 1. juli 2016) Apple og Samsung har ni av ti plasser på topp ti-listen over solgte smarttelefoner i Telias kanaler i løpet av årets første seks måneder. Sony ligger på tiende plass, og er den eneste aktøren som bryter mønsteret.

– Det er tydelig at kundene har funnet sine favoritter og er tro mot dem, sier Karl Fredrik Lund, leder for privatmarkedet i Telia. – Salgslisten vår er stort sett uendret fra måned til måned, og bærer preg av at vi har to store merkenavn på smarttelefoner i det norske markedet.

Alle telefonene på listen er 4G-telefoner, og slik har det vært en god stund. Likevel er det cirka en fjerdedel av telefonene i Telias nett som ikke støtter den nyeste teknologien. – Vi ser at penetrasjonen av 4G-telefoner er god, men det er fortsatt en god del kunder som har eldre telefoner som ikke støtter 4G. For å nyte godt av vårt testvinnende 4G-nett må man ha en 4G-telefon. Derfor oppfordrer vi kundene til å benytte seg av vår Mobilpant-ordning, der de kan pante sin gamle mobil på en trygg og miljøvennlig måte og samtidig få rabatt på en ny 4G-telefon, sier Lund.

Topp 10 første halvår 2016:

 1. Apple iPhone 6s
 2. Samsung Galaxy S7 Edge
 3. Apple iPhone 6
 4. Apple iPhone 6s Plus
 5. Apple iPhone 5S
 6. Samsung Galaxy S6
 7. Samsung Galaxy S7
 8. Apple iPhone SE
 9. Samsung Galaxy S6 Edge
 10. Sony Xperia Z5 Compact

Topp 10 juni:

 1. Apple iPhone 6s
 2. Samsung Galaxy S7 Edge
 3. Apple iPhone SE
 4. Samsung Galaxy S7
 5. Apple iPhone 5S
 6. Apple iPhone 6
 7. Apple iPhone 6s Plus
 8. LG Leon 4G LTE H340n
 9. Samsung Galaxy S6
 10. Samsung Galaxy A3 2016

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 63 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });