Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Apples iPhone 7 rett inn på Telias topp 10

Pressemelding   •   sep 30, 2016 10:59 CEST

Listen er preget av at det er to store aktører i det norske smarttelefonmarkedet, der Apple har syv plasser og Samsung to. På tiende plass ligger LG Leon, som er den eneste som bryter Apple og Samsungs nærmest totale hegemoni.

– Ikke uventet gikk Apples nye modell iPhone 7 rett inn på vår topp 10-liste over de mest solgte smarttelefonene i september, sier Karl Fredrik Lund, leder for Telia privatmarked. – Selv om iPhone 7 ble lansert nesten halvveis inn i måneden kapret den faktisk andreplassen, og viser at nordmenns kjærlighet til iPhone ikke ser ut til å ta slutt med det første. Vi satt ny rekord for gjennomførte forhåndsbestillinger på lanseringsdagen 12. september, og vår nettbutikk var den eneste som ikke hadde nedetid i løpet av hele dagen.

Topp 10 september:

1.(1) Apple iPhone 6s

2.(ny) Apple iPhone 7

3.(2) Samsung Galaxy S7 Edge

4.(3) Apple iPhone SE

5.(4) Samsung Galaxy S7

6.(5) Apple iPhone 6S PLUS

7.(6) Apple iPhone 5S

8.(ny) Apple iPhone 7 Plus

9.(7) Apple iPhone 6

10.(8) LG Leon

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 63 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia. Forrige måneds plassering i parentes.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });