Gå videre til innhold

Pressemelding -

Apples iPhone 7 rett inn på Telias topp 10

Listen er preget av at det er to store aktører i det norske smarttelefonmarkedet, der Apple har syv plasser og Samsung to. På tiende plass ligger LG Leon, som er den eneste som bryter Apple og Samsungs nærmest totale hegemoni.

– Ikke uventet gikk Apples nye modell iPhone 7 rett inn på vår topp 10-liste over de mest solgte smarttelefonene i september, sier Karl Fredrik Lund, leder for Telia privatmarked. – Selv om iPhone 7 ble lansert nesten halvveis inn i måneden kapret den faktisk andreplassen, og viser at nordmenns kjærlighet til iPhone ikke ser ut til å ta slutt med det første. Vi satt ny rekord for gjennomførte forhåndsbestillinger på lanseringsdagen 12. september, og vår nettbutikk var den eneste som ikke hadde nedetid i løpet av hele dagen.

Topp 10 september:

1.(1) Apple iPhone 6s

2.(ny) Apple iPhone 7

3.(2) Samsung Galaxy S7 Edge

4.(3) Apple iPhone SE

5.(4) Samsung Galaxy S7

6.(5) Apple iPhone 6S PLUS

7.(6) Apple iPhone 5S

8.(ny) Apple iPhone 7 Plus

9.(7) Apple iPhone 6

10.(8) LG Leon

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 63 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia. Forrige måneds plassering i parentes.

Emner

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge