Gå videre til innhold
29-åringen Daniel Kumar skal sitte i sjefsstolen i Telia Norge torsdag denne uken.
29-åringen Daniel Kumar skal sitte i sjefsstolen i Telia Norge torsdag denne uken.

Pressemelding -

Daniel (29) tar over lederstolen i Telia Norge

Daniel Kumar (29) drev Ungdomsbedrift da han gikk på videregående, og dag driver han flere egne gründerbedrifter. Torsdag inntar Daniel lederstolen i Telia Norge.

– Helt frie tøyler kan jeg nok ikke gi Daniel, men han skal få et innblikk i hvordan det er å lede et stort teknologiselskap. Jeg gleder meg til å høre om Daniel sin reise, fra skolebenken til egne bedrifter. Dagen blir nok like lærerik for meg som for ham, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge.

Leder for en dag er et årlig arrangement i regi av Ungt Entreprenørskap og ManpowerGroup. Torsdag 19. oktober «skygger» 30 unge talenter hver sin toppleder i arbeids- og næringsliv. Tre statsråder, børsdirektør Bente Landsnes og ballettsjef Ingrid Lorentzen er blant de andre lederne som skal ha med seg en ungdom på jobb denne dagen.

Fikk ledererfaring gjennom Ungdomsbedrift
Daniels ungdomsbedrift utviklet en «smørstift», og selv om produktet aldri ble satt i masseproduksjon, er den unge gründeren ikke i tvil om verdien av det han lærte:

– Erfaringene og opplevelsene jeg hadde med Ungdomsbedrift tente en gnist og en skaperglede som jeg har tatt med i årene etterpå. Det har vært med på å gjøre at jeg kontinuerlig ser etter nye muligheter, og at jeg gjør noe med dem, sier Daniel Kumar.

Daniel står blant annet bak appen Musai. Se Telia Stories: Ary & Carl Louis, om å lage musikk med appen Museai

20-åring med ambisjoner
Ungt Entreprenørskap ble startet i 1997, og feirer i år 20-årsjubileum.

– Aldri har Ungt Entreprenørskap vært mer relevant enn nå, sier Grete Ingeborg Nykkelmo, administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge. – Dagens unge er fremtidens ledere i næringslivet og de skal utvikle velferdssamfunnet fremover. Innovatører trengs overalt! Vi er stolte av det vi har oppnådd disse 20 årene, men vi er ikke tilfreds. Vi gir oss ikke før alle elever og studenter har tilbud om entreprenørskap i utdanningen sin.

Abraham Foss er på sin side spent på hva Daniel og hans generasjon kan bringe inn i dagens arbeidsmarked:
– Vi er selv på en reise fra å være et tradisjonelt mobilselskap til et moderne teknologiselskap, og vi trenger hele tiden nye tanker fra innovative arbeidstakere som evner å se muligheter og nye løsninger, sier han.

Det vedlagte bildet kan brukes fritt. Foto: Privat. Bilder av Daniel Kumar og Abraham Foss blir lastet opp på Flickr: Leder for en dag 2017.

Kontakt:

Daniel Kumar, mobil 984 97 376.

Kommunikasjonsansvarlig i Ungt Entreprenørskap, Wenche Wærner, mobil 93 43 78 00, wenche@ue.no.

Pressekontakt i Telia Norge, Ellen C. Scheen, mobil 975 19 420, ellen.scheen@telia.no

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge