Gå videre til innhold
Dobbelt så mange nordmenn tilbake på høstferie i utlandet etter pandemien

Pressemelding -

Dobbelt så mange nordmenn tilbake på høstferie i utlandet etter pandemien

Ferske mobiltall fra Telia viser at nordmenn igjen reiste til utlandet i høstferien. Mer enn dobbelt så mange nordmenn var utenfor Norges grenser i høstferien i år sammenlignet med i fjor, men vi ligger fortsatt et stykke bak reisetrendene fra 2019. Sverige var mest populære destinasjon.

– Selv om mange reiser på hytta eller holder seg hjemme, er høstferie for mange nordmenn synonymt med en tur utenlands. Ser vi på antall SIM-kort i utlandet i uke 40 og uke 41, registrerer vi at nordmenn igjen finner frem passet og reiser utenlands, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Mer enn dobbelt så mange av våre kunder befant seg i utlandet i høstferien 2021 sammenlignet med fjoråret, men vi ligger fortsatt i overkant av 20 prosent bak høstferien 2019.

Telia har sammenlignet tall på antall norske SIM-kort i utlandet i uke 40 og 41 med 2020 og 2019, og tallene viser tydelige trender som sammenfaller med pandemien.

– De mest populære reisestedene i utlandet denne høstferien var Sverige, Polen og Danmark, etterfulgt av Spania og Tyskland, forteller Kaalen.

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge