Gå videre til innhold
– Forsvaret skal holde Norge trygt, og vi er utrolig stolte over å kunne fortsette å bistå dem i deres samfunnskritiske oppdrag med 5G og andre viktige tjenester, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia
– Forsvaret skal holde Norge trygt, og vi er utrolig stolte over å kunne fortsette å bistå dem i deres samfunnskritiske oppdrag med 5G og andre viktige tjenester, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia

Pressemelding -

Forsvaret velger Telia igjen

Forsvaret har igjen valgt Telia og Telia-eide Phonero som hovedleverandør av fast- og mobiltelefonitjenester etter en større anbudskonkurranse. Telia fortsetter dermed sin vekstreise i det norske bedriftsmarkedet.

– Forsvaret skal holde Norge trygt, og vi er utrolig stolte over å kunne fortsette å bistå dem i deres samfunnskritiske oppdrag med 5G og andre viktige tjenester, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia. – Vi investerer milliardbeløp for å ha et robust og fremtidssikkert mobil- og fastnett, og det at aktører som Forsvaret velger Telia er en viktig bekreftelse på at vi lykkes på dette området.

I anbudet søkte Forsvaret med virksomhetene Forsvarsmateriell, Forsvarets Forskningsinstitutt, Forsvarsbygg og Nasjonal sikkerhetsmyndighet etter en hovedleverandør for mobil- og fasttelefonitjenester, herunder tradisjonelle mobilabonnement til alle sine ansatte, mobile bredbånd og m2m sim-kort, og inntil to støtteleverandører for levering av mobiltelefonitjenester.

Forsvaret skrev i anbudet at: «Brukernes samfunnskritiske oppgaver medfører høye krav til kvalitet og tilgjengelighet, både i daglig bruk, i krise og i beredskap. Det er på denne bakgrunn behov for en avtalestruktur som sikrer omfattede virksomheter en redundant, robust og pålitelig tilgang til landsdekkende dekning som er tilstrekkelig for deres daglige virke.»

Valget falt til slutt på Telia og Telia-eide Phonero som hovedleverandør. Avtalen er inngått for to år, med opsjon om forlengelse på ett år av gangen i to år, totalt inntil fire år.

Fortsetter veksten på bedriftssiden

Telia gjorde det svært godt i bedriftsmarkedet i 2021, med inngåelse av mange nye små, store og strategisk viktige avtaler. Stadig flere store og samfunnskritiske aktører velger samtidig Telia, blant annet Politiet, Posten Norge, Utenriksdepartementet, NRK, Statens Vegvesen – og sist nå Forsvaret.

– Vi er takknemlige for den tilliten vi blir vist av alle våre kunder, og den nye avtalen med Forsvaret gir oss en god start på det nye året. Vi gleder oss nå stort til å utfordre markedet for fullt i 2022, sier Hillestad. – Med ett av verdens beste mobilnett og våre offensive 5G-planer står vi bedre rustet enn noen gang til å kapre nye kunder og markedsandeler.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge