Gå videre til innhold
Get sine TV-kunder kompenseres

Pressemelding -

Get sine TV-kunder kompenseres

Alle Get-kunder får nå full kompensasjon på TV2 Sport Premium og Viasport som følge av utsatte kamper i Champions League og Premier League. Kompensasjonen til kundene gjelder fra 15. mars og varer så lenge det ikke spilles kamper i de to fotballigaene.

– Coronautbruddet har ført til store samfunnsmessige konsekvenser over hele verden, også innenfor internasjonal toppfotball. Vi er opptatt av å ta best mulig vare på våre kunder, og så lenge det ikke spilles kamper i Champions League eller Premier League, skal du slippe å betale for sportsinnholdet, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia Norge, som Get er en del av.

Kompensasjonen gjelder for TV2 Sport Premium og Viasport med virkning fra 15. mars og tilbys alle Get-kunder. Kunder som allerede har blitt fakturert vil bli kreditert på neste faktura. Fremover tilbys kanalpakkene kostnadsfritt inntil situasjonen endrer seg.

Flere tilbud til Get-kunder

I tillegg til full kompensasjon på TV2 Sport Premium og Viasport får TV-kunder hos Get fri tilgang til den populære tv- og strømmetjenesten C More frem til 27. mars. Fremover vil Get-kunder også få tilgang på flere spennende premierefilmer som opprinnelig skulle gått på kino.

– I disse tider må vi tenke nytt, og da er det veldig gøy å kunne tilby våre kunder store premierefilmer rett på Get-boksen. Forrige uke kunne vi tilby den spennende norske dokumentar-thrilleren iHUMAN som opprinnelig skulle ha kinopremiere samme dagen, og vi vil komme med flere større internasjonale filmer snart. Hos oss skal du få markedets bredeste samling av norsk og internasjonalt kvalitetsinnhold på Norges mest moderne TV-plattform, sier Kaalen.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge