Gå videre til innhold
Henrik Larsen ny juridisk direktør i Telia Norge

Pressemelding -

Henrik Larsen ny juridisk direktør i Telia Norge

Henrik Larsen blir ny leder for juridisk avdeling i Telia Norge. Han har lang erfaring som advokat, og har jobbet i Telia Norge i syv år.

Som juridisk direktør blir Larsen også en del av ledergruppen i Telia Norge.

– Jeg er veldig glad for at Henrik har takket ja til å lede juridisk avdeling i Telia Norge, sier adm. dir. Stein-Erik Vellan. – Henrik har vist seg som en svært dyktig og kompetent advokat gjennom flere år hos oss, og har også verdifull erfaring fra ulike advokatfirmaer og fra domstolene. Det er alltid fint å rekruttere fra egne rekker, og jeg er trygg på at vårt juridiske team vil fortsette sitt svært gode arbeid fremover med Henrik som leder.

Henrik Larsen har jobbet som advokat i Telia Norges juridiske avdeling siden 2015, der han har vært ansvarlig for regulatoriske forhold. I tillegg er han ansvarlig for nettnøytralitet i hele konsernet. Han er utdannet Cand.jur. fra Universitetet i Oslo, og har en mastergrad i International Business Law fra King’s College London. Han har dessuten flere års erfaring fra advokatfirmaene Hjort og Thommessen og som dommerfullmektig i Oslo tingrett og Drammen tingrett. Larsen har også jobbet i Konkurransetilsynet.

– Jeg takker for tilliten og gleder meg til å lede en meget kompetent avdeling fremover, sier Larsen. – Juridisk avdeling i Telia består av en gjeng veldig dyktige jurister og advokater som det vil være et privilegium å få lede videre, og vi har mange spennende arbeidsoppgaver foran oss.

Emner


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge