Gå videre til innhold
​iHUMAN rett i Get-boksen: Unik mulighet til å se premiereklar film i egen stue

Pressemelding -

​iHUMAN rett i Get-boksen: Unik mulighet til å se premiereklar film i egen stue

Med koronastengte kinosaler over hele landet går den kritikerroste premierefilmen iHUMAN rett på alle Gets plattformer.

Dokumentar-thrilleren iHUMAN handler om den største teknologiske revolusjonen noensinne: Kunstig intelligens. Den skulle hatt premiere over hele landet i dag, fredag 13. mars.

– Nå som alle landets kinoer er stengt på grunn av koronaviruset, er dette tiden for å tenke nytt og være løsningsorienterte, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge, som Get er en del av. – Vi gleder oss over å kunne tilby den meget aktuelle iHUMAN til våre kunder via Get-boksen, og tror det vil bli godt mottatt.

iHUMAN er regissert av Tonje Hessen Schei og tar oss med på en reise inn i den «usynlige revolusjonen», hvor kunstig intelligens forandrer oss som mennesker og som samfunn.

– Det har aldri skjedd før at en film slippes «on demand» samme dag som den skulle vært på kino. Men vi er i en ekstremsituasjon og jeg har gjort hva jeg kan for å få filmen ut kjapt, men så kjapt hadde jeg ikke trodd var mulig, sier Vibeke Skistad i Euforia film. – Vi har møtt stor fleksibilitet hos samarbeidspartnerne, og her prøver vi alle noe helt nytt. Det er veldig utfordrende, men også veldig spennende. Den alvorlige kinosituasjonen tatt i betraktning, skjønte jeg at vi måtte gjøre det beste ut av dette og raskt tenke muligheter. Alle i kinobransjen er fullstendig klar over at ikke alle titler kan flytte seg til våren, sommeren eller høsten, og derfor lettes også trykket noe nå ved at slike lanseringer gjennomføres.

Det vil koste 129 kroner for Gets kunder å se iHUMAN i Get-boksen.


Om iHUMAN

Filmen er regissert av Tonje Hessen Schei og produsert av UpNorth film. iHUMAN er den første internasjonale kinodokumentaren som viser den akselererende industriens politiske og sosiale konsekvenser gjennom møter med noen av de største pionerene i vår tid. Og hvordan sikrer vi at kunstig intelligens blir brukt i det godes tjeneste og ikke til overvåking, undertrykking og krigføring? Teknologifirmaene oppleves som de nye supermaktene, kommer teknologien til å ta strupetak på demokratiet? Menneskeheten står foran et veiskille.

iHUMAN hadde verdenspremiere på prestisjetunge IDFA i Amsterdam før jul, med Edward Snowden i aftertalk. Filmen har også vært vist på FN-konferanse i Genève, presentert på G7-toppmøte og i EU, og skal vises på World Economic Forums "Global Technology Governance Summit" i april.


Kontakt Euforia film: Vibeke Skistad, mobil +47 94 34 16 15 

Emner


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge