Gå videre til innhold
Karl Erik Brøten ny finansdirektør i Telia Norge

Pressemelding -

Karl Erik Brøten ny finansdirektør i Telia Norge

Telia Norge AS har ansatt Karl Erik Brøten som ny finansdirektør. Brøten har bred erfaring fra IKT-sektoren og tiltrer stillingen 1. mars.

– Jeg er svært glad for at Karl Erik Brøten har takket ja til stillingen som finansdirektør hos oss, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge. – Hans brede finanskompetanse og omfattende bransjeerfaring, også internasjonalt, er svært verdifull for oss. Jeg er trygg på at han vil lede vår finansenhet på en fremragende måte og bidra til å bringe oss videre, og jeg ser frem til at han blir en del av ledergruppen min til våren.

Brøten er utdannet siviløkonom fra Høyskolen i Agder, og har også fullført ulike lederprogrammer fra INSEAD. Han kommer sist fra stillingen som CFO i nettverksselskapet Gulf Bridge International i Qatar, der han har vært i to år. Før det var Brøten CFO for Telenor Group i Bangladesh, Malaysia, Pakistan og Ungarn, samt at han har hatt lederstillinger innen finans i Telenor Norge. Etter mange år i utlandet slutter han seg nå til laget i Telia Norge:

– Dette var en utfordring jeg ikke kunne si nei til, og jeg gleder meg til å komme tilbake til Norge og til å ta fatt på oppgavene i Telia. Det har skjedd veldig mye i den norske telekombransjen de siste årene, og Telias sterke merkevarer, ledelsen på 5G, kombinert med Telias ambisjoner om å bli Norges største utfordrer synes jeg er veldig spennende. Jeg vet at finansavdelingen i Telia er et sterkt team, og jeg ser veldig frem til å bli kjent med alle nye kolleger, sier Brøten.

Karl Erik Brøten tiltrer stillingen 1. mars 2023.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge