Gå videre til innhold
Fornøyde: Thore Berthelsen, administrerende direktør i Phonero, og Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge.
Fornøyde: Thore Berthelsen, administrerende direktør i Phonero, og Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge.

Pressemelding -

Konkurransetilsynet godkjenner sammenslåingen mellom Telia og Phonero

Konkurransetilsynet har i dag godkjent Telias oppkjøp av Phonero. Sammenslåingen vil gi økt konkurranse i bedriftsmarkedet.

- Vi er fornøyd med Konkurransetilsynets godkjenning. Sammenslåingen vil styrke Telias posisjon, og vi vil for alvor bli en mer slagkraftig utfordrer til Telenor også i bedriftsmarkedet. Det er godt nytt for alle norske bedrifter og virksomheter, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge.

I rekordfart har Telia investert milliardbeløp og bygd ut et 4G-mobilnett som i alle uavhengige tester det siste året har blitt kåret til landets beste. Nå skal selskapet gi den dominerende aktøren i bedriftsmarkedet vesentlig sterkere konkurranse.

- Sammenslåingen vil gi kundene et tydeligere alternativ til Telenor og føre til økt konkurranse i det norske bedriftsmarkedet. Telia og Phonero har utfyllende kompetanse og mange komplementære løsninger, og det vil sette oss i stand til å skape mer innovasjon, bedre kundereiser og sikre et mangfold av tjenester til fordel for alle virksomhetskunder, fortsetter Foss.

Phonero vil fortsette under samme merkenavn og med hovedvirksomhet i Kristiansand.

- Phonero går med dette over i en ny og spennende fase i selskapets historie. Vi får en langsiktig industriell eier og blir del av nettverksoperatøren Telia Norge. Jeg gleder meg til reisen videre, og jeg er sikker på at dette vil bli en god løsning for alle våre kunder og ansatte, sier Thore Berthelsen, administrerende direktør i Phonero.

Phonero sine kunder vil bli overført til Telias mobilnett i siste halvdel av 2017. I god tid før dette skjer vil Telia ha på plass Tale over Wifi og annen teknologi, som første aktør i Norge, for å gi enda bedre innendørsdekning.

- Den viktigste jobben vi alle har foran oss nå er å sikre en god og smidig overgang for alle Phonero-kundene til Telia sitt konkurransevinnende 4G-nett. Vi er trygge på at kvaliteten og dekningen i nettet vårt er best i Norge, og vi skal informere og gå i dialog med kundene for at overgangen skal oppleves best mulig, avslutter Foss. 

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge

Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge