Gå videre til innhold
Kristian (22) kjøpte Norges første iPhone 7

Pressemelding -

Kristian (22) kjøpte Norges første iPhone 7

Sist søndag ble Kristian Myrestøl Johansson frastjålet sin iPhone 6. I dag var han først ut i køen da Telia startet salget av Apples iPhone 7 og ble dermed også Norges første eier av en iPhone 7.

- Det er en helt ny verden, og jeg merker stor forskjell fra iPhone 6 til 7, sier Kristian Myrestøl Johansson (22) fra Grimstad.

Torsdag formiddag annonserte Telia på sine Facebook-sider at de ville åpne sine butikker på Byporten i Oslo og Torgalmenningen i Bergen tidligere enn normalt.

I dag vekket alarmklokken til NIH-studenten Kristian Myrestøl Johansson ham tidligere enn vanlig og sørget for at han kom tidlig nok til å bli først i køen utenfor butikken i Oslo. Med det ble han også første kunde i landet til å eie en iPhone 7:

- Jeg håpet å være tidlig nok ute til å være blant de heldige som fikk karret til seg i en iPhone 7 i dag, men hadde ikke i mine villeste fantasier trodd at jeg skulle være først av alle i landet. Da jeg kom tilbake på skolen synes mine medstudenter at det var helt rått at jeg var først ut, sier Johansson.

Trofast Telia-kunde i alle år
For anledningen hadde Telia plassert ut lilla løper og Apple-effekter, og serverte eplebrus til alle besøkende på åpningen. For dem som var tidligst ute ble det noen timer med venting før butikken åpnet, og de fikk derfor servert boller, kaffe og drikke inntil dørene åpnet klokken 0800.

- Jeg har vært kunde hos Telia i alle år og er veldig fornøyd med at de har Norges beste mobilnett. Da min forrige telefon ble frastjålet sist helg, var det ingen tvil om at jeg skulle dra til Telia for å kjøpe en ny. Jeg reiser også ganske mye, så med Roam Like Home og Fri Fart i nettet får jeg alt jeg trenger for å bruke mobilen som jeg vil, sier Johansson.

Pantet sin nye iPhone 6
Det har vært stor pågang i butikken på Byporten siden åpningen klokken 7 i dag morges, og det ser ikke ut til å roe seg med det første:

- Det er svært forventningsfulle kunder som har kommet innom så langt denne første salgsdagen, og mye tyder på at det vil bli satt nye salgsrekorder, forteller Oscar Jeverstam, butikksjef hos Telia Byporten. – Det er som å se barn på julaften, og det er tydelig at å kjøpe ny telefon er et lykkelig øyeblikk i mange kunders liv. Det gjør det ekstra stas å være på jobb i dag.

Kunder benytter også anledningen til å bytte inn sin gamle iPhone i en ny via Telias MobilPant-ordning:

- Vi hadde en kunde innom i dag som jeg kjente igjen fra tidligere, forteller Jeverstam. – Hun kjøpte en iPhone 6 for kun en måneds tid siden, men var allerede fast bestemt på å oppgradere til en iPhone 7. Hun pantet derfor sin gamle telefon inn via MobilPant og sparte derfor penger da hun kjøpe en splitter ny iPhone 7. God stemning og gøy å se!

Emner

Kontakter

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt Pressetelefon til bruk for journalister +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge