Gå videre til innhold
Mer data og fart fra Telia

Pressemelding -

Mer data og fart fra Telia

Telia øker nå datamengden på flere mobilabonnement og innfører høyere hastigheter på Telia X med ubegrenset data – alt uten ekstra kostnad. Samtidig lanseres et helt nytt kampanjeabonnement med 30 GB og strømmetjenesten Viaplay Film og Serier inkludert.

– Som Norges største utfordrer står vi aldri stille, og nå «gønner» vi på og gir våre kunder med abonnementene 6, 10 og 15 GB mer data, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Videre får de med Telia X Normal og Telia X Rask nå høyere hastigheter som gir en enda bedre strømme- og surfeopplevelse på mobilen, fra henholdsvis 15 til 20 Mbit/s og 150 til 200 Mbit/s, også her til samme pris som før.

Telia gjør følgende endringer i abonnementsporteføljen for nye og eksisterende privatkunder:

  • 6 GB (329,- kroner) -> 8 GB (329,- kroner)
  • 10 GB (399,- kroner) -> 15 GB (399,- kroner)
  • 15 GB (449,- kroner) -> 20 GB (449,- kroner)
  • Telia X Normal: Ubegrenset data og fart på 15 Mbit/s opptil 100 GB (499,- kroner) -> ubegrenset data og fart på 20 Mbit/s opptil 100 GB (499,- kroner)
  • Telia X Rask: Ubegrenset data og fart på 150 Mbit/s opptil 100 GB (549,- kroner) -> ubegrenset data og fart på 200 Mbit/s opptil 100 GB (549,- kroner)

Endringene gjelder fra 6. desember 2021, og eksisterende kunder vil fortløpende få mer data på sine abonnement i løpet av desembermåned. Telia X-kunder får økte hastigheter umiddelbart fra 6. desember.

– Parallelt med dette introduserer vi et splitter nytt og spennende kampanjeabonnement med hele 30 GB til 399,- kroner. Her får kundene i tillegg strømmetjenesten Viaplay Film og Serier, som er fullspekket med underholdning, inkludert i opptil 12 måneder, sier Kaalen. – 5G følger også med som standard, så det er bare å glede seg til å ta i bruk det nye og hurtigvoksende mobilnettet fra Telia, med høyere hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning.

Om kampanjeabonnementet 30 GB

  • Kampanjeabonnementet 30 GB inkluderer 5G-tilgang, fri bruk av samtaler, SMS og MMS, Nettslett og gratis BankID på mobil, i tillegg til ekstra TV-poeng og surfegaranti hvis du er Telia Samlet-kunde. Dobbelt data for Telia Samlet-kunder er ikke inkludert.
  • Abonnementet gjelder med 12 måneders avtale og kun tilgjengelig for kjøp en begrenset periode. Det kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. For bruk over inkludert datamengde reduseres hastigheten til 64 kbit/s. Etter 12 måneder er prisen på strømmetjenesten Viaplay Film og Serier 129,- kroner per måned.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge