Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Mobiltrender: Mindre tidsklemme med mobilteknologi

Pressemelding   •   sep 25, 2015 09:12 CEST

(Oslo, 25. september 2015) Åtte av ti nordmenn synes det er blitt enklere å holde kontakten med familien gjennom dagen ved hjelp av smarttelefonen, og vi bruker mobilteknologi for å løsne grepet fra tidsklemma. Det viser en fersk befolkningsundersøkelse fra NetCom.

Resultatene fra undersøkelsen, gjennomført av Norstat blant over 1000 respondenter i september, viser at åtte av ti nordmenn synes mobiltelefonen eller nettbrettet gjør det enklere å holde kontakten med andre familiemedlemmer i løpet av dagen.

Mobiltelefonen gjør livet bedre og enklere for familien

– Det er tydelig at norske familier i stor grad benytter moderne teknologi for å kommunisere med hverandre og holde hverandre oppdatert på hvor de er og hva de gjør, sier direktør Hanne Løvstad i NetCom. – I aldersgruppen 30-39 år svarer hele ni av ti at de er enige i dette, og det henger nok sammen med at mange i denne gruppen har barn i huset med egen telefon. Dermed kan familien holde kontakten når de er fra hverandre på jobb, skole og fritidsaktiviteter.

Muligheter i moderne teknologi

Resultatene fra undersøkelsen viser dessuten at vi bruker smarttelefon og mobilteknologi for å få bedre oversikt over hva som skal skje i løpet av uken. Seks av ti sier det er lettere å holde orden på praktiske gjøremål og logistikk gjennom hele uken, altså at tidsklemmas grep blir mindre hardt.

– Svært mange nordmenn har smarttelefoner, og det er 3G- og 4G-dekning de aller fleste steder. Dermed kan vi benytte oss av alle mulighetene smarttelefonen gir, og bruke den for å få bedre tid og oversikt i hverdagen, i tillegg til å holde kontakt med de som betyr mest. Vårt nett er også blitt kåret til det raskeste i Norge av brukerne for tredje kvartal på rad, sier Hanne Løvstad.

Se rapport om hastigheten i nettet her: http://opensignal.com/reports/2015/09/state-of-lte-q3-2015/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });