Gå videre til innhold

Pressemelding -

NetCom lanserer 4G Bredbånd – endelig et reelt alternativ til fast bredbånd

Nå lanserer NetCom 4G Bredbånd med inkluderte datamengder helt opptil 200 GB i måneden, som er en dobling av dagens tilbud. Dermed får kundene en fullverdig erstatning for bredbåndet hjemme, med høy fart, full fleksibilitet og ingen oppstartskostnad.

NetCom er først ute blant mobiloperatørene til å tilby så mye data, og gjør det også mulig for kundene å kjøpe ekstra kvoter til gode priser. Med 4G Bredbånd får kundene opptil 200 GB inkludert i måneden, noe som vil være nok for de aller fleste familier i Norge.

- Endelig får vi et reelt alternativ til ADSL, og med dette produktet utfordrer vi faste linjer, sier Hanne Løvstad, direktør for privatmarkedet i NetCom. - Vi opplever stadig økende etterspørsel etter mer data, og mange ønsker også mer fleksibilitet i sin bredbåndsløsning.

Med 4G Bredbånd trenger kundene bare ett bredbåndsabonnement. I tillegg til å bruke det hjemme, kan de enkelt ta det med seg når de for eksempel skal på hytta.

- Fleksibiliteten er også overlegen når det gjelder å komme raskt i gang, sier Løvstad. - Ruteren kan plasseres der man ønsker i huset, uavhengig av kabeluttak. Man trenger heller ikke montør for å komme i gang, det er bare å putte inn SIM-kortet og starte surfingen, uavhengig av hvor man befinner seg.

NetCom bygger for tiden ut 4G-nettet i stor skala over hele landet, og innen sommeren vil 90 prosent av befolkningen ha tilgang til 4G der de bor og ferdes. En landsdekkende hastighetstest utført av TNS Gallup kunne konkludere med at NetCom har det raskeste nettet for flest.

- Kundene ønsker 4G, som gir suverene hastigheter, også sammenlignet med fast bredbånd. Vi er trygge på dekningsutbyggingen vår, og opererer derfor som eneste operatør også med dekningsgaranti. Vi ser at når kundene først prøver produktet, er de fornøyd, sier Hanne Løvstad.

Les mer på https://netcom.no/privat/mobilt-bredband

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt +47 465 00 000
Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517
Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420