Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

NetCom lanserer MobilPant

Pressemelding   •   mar 02, 2016 09:37 CET

MobilPant er en returordning for mobiltelefoner og nettbrett. Nå kan kundene pante sin gamle mobil og få en tilgodelapp tilsvarende telefonens verdi. Dermed kan brukte telefoner komme til nytte for andre, og den som panter telefonen sin kan få en ny til redusert pris. Ti kroner fra hver telefon går til Miljøagentene, barnas miljøvernorganisasjon.

– Vi er i gang med en enorm 4G-utbygging over hele landet, og vil gjerne at så mange som mulig skal kunne ta denne teknologien i bruk. Men for å kunne nyte de høye surfehastighetene til fulle trenger man en telefon som støtter teknologien, og nå kan kunden levere inn sin gamle mobil og dermed få rabatt på den nye. Det håper vi det er med på å senke terskelen for å kjøpe seg en ny 4G-telefon, sier Karl Fredrik Lund, Vice President Brand & Marketing i NetCom.

Verdien på den brukte telefonen blir vurdert i NetCom-butikken, og man får en tilgodelapp med et beløp tilsvarende verdien på telefonen. Tilgodelappen kan benyttes i hvilken som helst NetCom-butikk, og den er gyldig i ett år.

– Telefoner tas i mot uansett stand, men prisen reduseres avhengig av hvilke skader eller mangler telefonen har. Datasikkerheten er ivaretatt ved at vi tilbakestiller telefonen til fabrikkinnstillingene og sletter alt innhold, sier Lund.

NetCom er eneste operatør og faghandelskjede som har tillatelse av Politiet til å drive innsamling og videresalg av mobiltelefoner og nettbrett.

10 kroner fra hver pantede telefon går til Miljøagentene. Miljøagentene er barnas miljøvernorganisasjon, og er en frivillig medlemsorganisasjon for barn med flere tusen miljøagenter fra hele landet. Miljøagentene jobber for at barna skal bli hørt og har som mål å skape et varig engasjement for natur og miljøvern hos barn på deres premisser. www.miljoagentene.no

Kort om MobilPant:

  • Tilbudet er tilgjengelig for alle, uavhengig av hvilken operatør kunden bruker
  • Aldersgrense for å benytte MobilPant-ordningen er 18 år
  • Tilgodelappen kan brukes som rabatt på både telefonpris og tilbehør – kunden får ikke utbetalt kontantbeløp
  • Redeem, ett av verdens største og ledende selskap innen returhåndtering av mobiltelefoner, er tredjepart og kjøper alle resirkulerte telefoner
  • Telefonene tømmes for innhold og selges videre i andre land hvis de er i brukbar stand. Er de ikke brukbare, destrueres de på en miljøvennlig måte
  • All resirkulering skjer i henhold til TeliaSoneras «Code of Ethics», og hele verdikjeden er sporbar
  • Les mer på netcom.no/mobilpant

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });