Gå videre til innhold
NextGenTel og Telia inngår avtale om trådløst bredbånd

Pressemelding -

NextGenTel og Telia inngår avtale om trådløst bredbånd

NextGenTel og Telia har inngått en ny avtale om trådløst bredbånd. Avtalen går over flere år og vil gi NextGenTel mulighetene til å selge trådløst bredbånd til sine privat- og bedriftskunder. Begge parter har en ambisjon om en høy konverteringsrate på eksisterende kobbernett-kunder, hvor målet er mange 10-talls tusen kunder i løpet av de neste årene.

– Vi er veldig glad for at NextGenTel har valgt å inngå avtale med oss. Trådløst bredbånd fra Telia har blitt tatt veldig godt imot av kundene og markedet, og vi har store ambisjoner om å rulle det ut i hele landet fremover, sier administrerende direktør i Telia Norge, Stein-Erik Vellan. – Med utfasingen av kobbernettet er det mange nordmenn som vil trenge nytt internett de neste årene, og da er trådløst bredbånd et glimrende alternativ.

Avtalen mellom NextGenTel og Telia er en såkalt grossist-avtale hvilket betyr at NextGenTel skal selge trådløst bredbånd over infrastrukturen til Telia. Selskapet vil tilby bredbåndsproduktet til sine privatkunder – og bedriftskunder gjennom søsterselskapet Bitpro.

– Vi ser frem til et godt partnerskap med Telia på trådløst bredbånd. Vi er overbevist om at trådløst bredbånd over dagens og morgendagens mobilnett er et svært godt erstatningsprodukt for både privat- og bedriftskunder som i dag benytter kobbernettet. Våre tester og erfaringer de siste månedene viser at kundene kommer til å bli veldig fornøyde med løsningen, sier Sondre Aarrestad administrerende direktør i NextGenTel. – Vi gleder oss til å kunne tilby dette produktet fremover.

Tilbud til NextGenTel kunder

Med trådløst bredbånd får kundene til NextGenTel raskt og stabilt bredbånd i hjemmet levert over Telias moderne mobilnett. Tjenesten leveres med en dedikert utendørs antennemottaker, som sikrer optimal stabilitet og hastighet, samt profesjonell installasjon. Som kunde får du hastigheter som gjør at du kan strømme, surfe og spille uten problemer. Internettsignalene kommer fra en basestasjon i nærområdet. Dermed slipper man graving i forbindelse med montering, noe som gir en billig, rask og smidig installasjon.

Kommer snart med 5G-teknologi

Trådløst bredbånd fra Telia vil etter hvert leveres med den superraske 5G-teknologien. Det vil gi en enda bedre bredbåndsopplevelse, med hastigheter på over 100 Mbps og muligheten til å bruke enda flere enheter samtidig. Telia er fullt i gang med byggingen av sitt nasjonale 5G-nett, som skal være på plass innen 2023, og trådløst bredbånd vil tilbys med 5G etter hvert som nettet bygges ut. Parallelt med 5G-utbyggingen moderniserer også Telia sitt 4G-nett, som allerede nå vil gi bedre hastigheter for kunder med trådløst bredbånd.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Henning Lunde, kommunikasjonsdirektør i Telia Norge
Tlf.: +47 414 40 595
E-post: henning.lunde@telia.no

Sondre Aarrestad, administrerende direktør i NextGenTel
Tlf.: +47 924 40 900
E-post: sondre.aarrestad@nextgentel.com 

Emner

Kategorier


Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 414 40 595

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge