Gå videre til innhold

Pressemelding -

NSB velger NetCom

NSB-konsernet har valgt NetCom som leverandør av mobile telefoniløsninger. Avtalen har en ramme på inntil fire år.

Leveransene innbefatter sentralbordløsninger, mobilt bredbånd og mobilabonnement til om lag 7200 av konsernets ansatte.

- NetCom investerer milliarder i et landsdekkende 4G-nett i verdensklasse, og dette er også attraktivt for bedriftskunder som NSB. Vi er svært fornøyd med denne avtalen og ser frem til å gi de NSB-ansatte både god dekning og høy hastighet, sier Kristian Renaas, leder for bedriftsmarkedet i NetCom.

NSB gjennomførte en anbudskonkurranse som involverte flere fagmiljøer i konsernet.

- Vi er fornøyd med at det er flere som konkurrerer om å tilby tjenester til NSB. NetCom vant denne gangen med et tilbud som var best på kombinasjonen pris og kvalitet, sier Trude Østby Dahl, direktør IT NSB Konsern.

Om NSB
NSB-konsernet er et nordisk transportkonsern med en omsetning på 14 milliarder kroner i 2013. Konsernet har vel 13.500 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Konsernet består av en rekke hel- og deleide datterselskaper. Persontrafikk med tog og buss, samt godstrafikk på jernbane utgjør konsernets hovedvirksomheter, i tillegg til utvikling av eiendom og kollektive knutepunkt.

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt +47 465 00 000
Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517
Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420