Gå videre til innhold
Ny leder for kundeservice- og leveranse i Telia Norge

Pressemelding -

Ny leder for kundeservice- og leveranse i Telia Norge

Tove Skarsheim har takket ja til å bli ny leder for kundeservice- og leveranse i Telia Norge. Hun får med det ansvaret for alle kundeinteraksjoner for alle Telia Norges merkevarer og vil inngå i ledergruppen til Telia Norge.

– Jeg er veldig glad for at Tove har takket ja til å lede dette veldig viktige området i Telia Norge, og ser frem til å få henne om bord i lederteamet mitt. Tove har oppnådd gode resultater innenfor flere ulike fagområder i sin karriere og har mange års ledererfaring fra ulike industrier. Jeg er overbevist om at hennes brede og mangfoldige kundeinnsikt i kombinasjon med gjennomføringskraft vil styrke oss ytterligere i kundereisearbeidet, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge.

Tove Skarsheim kommer fra stillingen som leder for kundeservice- og salg i If Forsikring hvor hun de siste ti årene har hatt ulike lederstillinger innenfor salg, kundeservice og markedsføring. Før det har hun erfaring fra blant annet Orkla som nordisk markedssjef og har bygget merkevarer internasjonalt. Hun har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI.

– Jeg er veldig spent på å begynne hos Norges største utfordrer, og gleder meg til å jobbe med flere av landets sterkeste merkevarer. Jeg har stor respekt for hva de ulike teamene har fått til, og hva de har oppnådd av resultater og utmerkelser for god kundeservice de siste årene. Telia ligger i front på 5G, har samlet alle sine produkter og tjenester under én merkevare, og har med det lagt grunnlaget for enda bedre kundeopplevelser i fremtiden. Jeg brenner for gode kundereiser og ser frem til å begynne i jobben og treffe alle de flinke menneskene bak merkevarene, sier Tove Skarsheim.

Tove Skarsheim vil begynne i stillingen i løpet av juni.

Emner


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 414 40 595