Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Ny leder for OneCall og MyCall

Pressemelding   •   mar 02, 2020 07:00 CET

Lars Setsaa, ny leder for OneCall og MyCall. Foto: Telia Norge.

Telia Norge har i dag utnevnt Lars Setsaa som ny leder for selskapets merkevarer OneCall og MyCall. Setsaa kommer fra stillingen som kommersiell direktør i Telia bedrift og har bred erfaring fra telekombransjen, med sterke resultater.

– Gjennom sin tid i Telia har Lars vist seg å være en svært dyktig leder, med et sterkt engasjement og stor kommersiell teft, samtidig som han hele veien har levert solide resultater. Jeg er veldig fornøyd med at han har takket ja til stillingen som leder for OneCall og MyCall, som er to nøkkelmerkevarer for selskapet. I tillegg til å være intern, kjenner Lars også begge merkevarer godt som tidligere leder for produktutvikling, og det er viktig for oss. Jeg er sikker på at Lars vil gjøre en meget god jobb i sin nye rolle, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Lars Setsaa har over 10 års erfaring fra telekombransjen med sterke resultater og prestasjoner. Han har opparbeidet seg omfattende kunnskaper om forretningsstrategi, produkt- og tjenesteutvikling og salg. Setsaa har jobbet i Telia Norge siden 2017, først som leder for produktutvikling i OneCall og MyCall og sist som kommersiell direktør i Telia bedrift. Før han begynte i Telia hadde han flere ulike lederstillinger i Telenor, inkludert for det malaysiske datterselskapet Digi Telecommunications. Setsaa har også jobbet som bedriftssekretær og strategianalytiker i fergeselskapet Color Line. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering innen finans fra Norges Handelshøyskole.

– Jeg gleder meg veldig til å ta over denne spennende rollen. OneCall og MyCall er to veldig forskjellige merkevarer som begge har svært mange spennende muligheter i markedet fremover. Begge merkevarer har en lang og fascinerende historie og blant de dyktige medarbeiderne er det en sterk kultur og identitet som jeg ser frem til å være en del av igjen, sier Lars Setsaa, ny leder for OneCall og MyCall.

Lars Setsaa begynner i jobben 2. mars. Han tar over for Frode Elverum, som har vært konstituert leder for OneCall og MyCall etter at Pål Rune Kaalen ble utnevnt til leder for privatmarkedet i Telia Norge. Elverum fortsetter i sin tidligere stilling som leder for produktutvikling for de to merkevarene.​

--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });