Gå videre til innhold
– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på jobben, sier Jonatan Asplin, ny leder for OneCall og Mycall. Foto: Telia Norge
– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på jobben, sier Jonatan Asplin, ny leder for OneCall og Mycall. Foto: Telia Norge

Pressemelding -

Ny leder for OneCall og Mycall

Jonatan Asplin blir ny leder for Telia Norges merkevarer OneCall og Mycall. Asplin kommer fra ledergruppen i OneCall og Mycall, og kjenner de to merkevarene svært godt.

– Med Jonatan som ny leder av OneCall og Mycall sikrer vi viktig kontinuitet, og vi får inn en person med sterk kommersiell teft, som i tillegg er veldig glad i og opptatt av de menneskene han jobber med, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – OneCall og Mycall er to helt unike merkevarer som er veldig viktige for Telia Norge, og jeg er trygg på at Jonatan vil levere solide resultater fremover.

Jonatan Asplin har jobbet i Telia siden 2017, og de siste årene har han hatt flere sentrale lederstillinger i OneCall og Mycall, blant annet som produktsjef og leder for kundeutvikling. Han kommer nå fra stillingen som leder for produkt og kommersiell ledelse. Før Asplin kom til Telia jobbet han flere år i konsulentselskapet Differ. Han har en mastergrad i finans fra Norges Handelshøyskole.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på jobben, sier Jonatan Asplin. – OneCall og Mycall er to sterke merkevarer i godt driv, med en stolt historie og mange spennende muligheter foran seg. Videre har vi en fantastisk kultur med et hjerte som virkelig banker for kundene våre, som jeg ønsker å bidra til å bevare og forsterke.

Jonatan Asplin tiltrer stillingen 12. september 2022. Han tar over for Lars Setsaa, som begynner som administrerende direktør i strømmeselskapet MyGame.

Om OneCall og Mycall
OneCall ble startet i 2004 og utfordret telebransjen med superlave priser. OneCall sitt hovedmål har alltid vært å gjøre mobiltelefoni enklere og billigere, for folk flest. 

Mycall er markedsleder innen segmentet internasjonal telekommunikasjon og ble etablert i 2001 under navnet Lebara Mobile. Begge merkevarer er en del av Telia Norge.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge