Gå videre til innhold
Nye mobilabonnement fra Telia: Ubegrenset data til alle kunder

Pressemelding -

Nye mobilabonnement fra Telia: Ubegrenset data til alle kunder

Telia lanserer nå sine beste mobilabonnement noensinne. Kundene kan velge mellom enda mer ubegrenset data og får full fleksibilitet på abonnement med familierabatt.

– Nå blir vår svært populære Telia X-portefølje enda bedre, med et nytt og bredt utvalg ubegrenset data-abonnement tilpasset kundenes behov og en rekke fordeler inkludert, hvor den største nyheten er sky-tjenesten Telia Sky, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Telias nye mobilabonnement består av fem Telia X-abonnement (Ung, Start, Basis, Max og Max Pluss) med ubegrenset data og fart fra 10 Mbit/s til 1000 Mbit/s opptil 100 GB.* Prisene begynner på 299,-** kroner per måned med familierabatt. Alle abonnementene har sky-tjenesten Telia Sky med ubegrenset lagringsplass og trygghetsforsikringen Nettslett inkludert, i tillegg til fri data i EU/EØS.

– Fullstendig bekymringsfri mobilopplevelse

– Telia X gir en fullstendig bekymringsfri mobilopplevelse til en fast pris hvor kundene slipper å tenke på databruk. Abonnementene er samtidig perfekt tilpasset vårt raske og ledende 5G-nett, som nå over ni av ti nordmenn har tilgang til, sier Kaalen. – Videre ser vi en stadig økende mobildatabruk blant folk flest, og vi er derfor veldig glade for å kunne tilby ubegrenset data til alle våre kunder.

Med toppabonnementet Telia X Max Pluss får man videre med gratis skjermbeskyttelse (inntil tre stykker per år), to ekstra-SIM og trygghetsforsikringen Telia Trygg.

Telia lanserer samtidig nye mobilabonnement med fast datamengde. Kundene kan nå velge mellom barneabonnementene Junior 1 GB og Junior 3 GB og enkeltabonnementene Telia Mobil 5 GB og Telia Mobil 10 GB. Mobilkunder som har flere tjenester samlet hos selskapet, som TV og/eller internett, får som tidligere dobbel data/hastighet, surfegaranti og ekstra TV-poeng.

Full fleksibilitet på abonnement med familierabatt
Telia gir i dag kunder familierabatt hvis man samler flere på samme mobilabonnement. Nå blir ordningen bedre og enklere.

– Kundene kan nå selv velge blant tilgjengelige abonnement med familierabatt, og låses ikke lenger til ett og samme mobilabonnement. Videre utvider vi ordningen til å dekke våre nye barneabonnement, sier Kaalen.

Med familierabatt får du 100,- kroner i rabatt per måned på påfølgende Telia X-abonnement (Start, Basis, Max og Max Pluss) og 30,- kroner i rabatt per måned på påfølgende abonnement med fast datamengde.

– I en Telia-familie kan Kari eksempelvis ha Telia X Basis til 479,- kroner per måned. Samboer Jens som ikke trenger like høye hastigheter kan da velge Telia X Start med 100,- kroner i rabatt, og nå kun betale 299,- kroner per måned. Det gjør det til vårt billigste ubegrenset data-abonnement noensinne, sier Kaalen.

Full oversikt over de nye mobilabonnentene fra Telia finner man her: https://www.telia.no/mobilabonnement/

Om Telia Sky
Med sky-tjenesten Telia Sky får kundene ubegrenset lagringsplass hvor man trygt kan lagre bilder, video, dokumenter og mye mer. Videre er det enkelt å dele bilder filer med andre. Alt innhold på Telia Sky sikkerhetskopieres automatisk og lagres i Norge i tråd med norske krav til sikkerhet og personvern.

Telia Sky blir tilgjengelig for kundene i løpet av november/desember 2023, og er inkludert i alle Telia X-abonnement. For kunder med mobilabonnement med fast datamengde kan tjenesten kjøpes for 69,- kroner per måned.

* Hastigheten på alle Telia X-abonnementene reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB.
** 12-måneders kampanjepris på Telia X Start.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge

Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge