Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Nye Telia X: Flere fordeler, færre bekymringer

Pressemelding   •   jun 11, 2020 08:00 CEST

Telia fortsetter å utfordre og forenkle mobilmarkedet, og selskapets svært populære abonnement Telia X blir nå enda bedre. Kundene får nå ubegrenset data med ubegrenset fart opp til 100 GB. I tillegg inkluderes forsikring mot ID-tyveri, hjelp til nettslett og forsikring mot feilkjøp i app uten tillegg i månedsprisen. Den settes tvert imot ned.

– Telia X er ett av våre mest populære abonnement, og kundene verdsetter enkelheten i at de slipper å forholde seg til datamengden i abonnementet sitt. Nå gir vi kundene hele 100 GB med ubegrenset fart, inkludert 5G. Det er mer enn en dobling opp mot dagens 40 GB på Telia X. Altså, et skikkelig ubegrenset mobilabonnement, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Vi vet at kundene verdsetter alt som gjør hverdagen deres enklere og mer bekymringsfri, og derfor introduserer vi nå også forsikring mot ID-tyveri, hjelp til nettslett og forsikring mot feilkjøp i app og av apper. Dette inkluderer vi i abonnementet, og reduserer månedsprisen til 549 kroner.

Etter lanseringen av Telia X i januar 2019 har abonnementet som lar kundene surfe og streame fritt vært svært populært, og kundetilfredsheten for de som har valgt Telia X er på et svært høyt nivå. Før jul lanserte Telia et tilbud som gjør at om du samler flere X på samme faktura slik at du får en lavere pris per abonnement.

– Med Telia X tar vi virkelig fri bruk til familiene, og med lavere månedspris og enda mer data fortetter vi å utfordre i det norske mobilmarkedet, sier Kaalen. – I tillegg trygger vi kundene ved å inkludere flere tjenester for et bekymringsfritt mobilhold, som dekning av juridiske utgifter knyttet til ID-tyveri, hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett eller i apper, og beskyttelse mot feilkjøp knyttet til mobilspill og app-store gjort av barn.


Dette er nye Telia X:

  • Ubegrenset data for 549,- per måned
  • Ubegrenset fart opp til 100 GB, inkludert 5G
  • Legg til flere ekstra Telia X abonnement på samme faktura for kun 399,- per ekstra bruker
  • Telia X er ikke bare for de som bruker mye data, men gir den mest bekymringsfrie mobilopplevelsen med inkluderte trygghetstjenester:
  1. ID-Forsikring: Hvis du har blitt utsatt for identitetstyveri, dekker ID-forsikringen utgifter til juridisk bistand. Du vil få hjelp til å hindre ytterligere misbruk, reise krav om erstatning for økonomisk tap, og til å fjerne uberettigede betalingsanmerkninger.
  2. Nettslett: Med Nettslett får du råd om hvordan du kan unngå at personlig informasjon blir spredt på nettet, i tillegg til veiledning og hjelp til å fjerne uønsket eller krenkende innhold fra nettet samt å stenge falske profiler opprettet i ditt navn.
  3. Forsikring mot app-feilkjøp: Hvis du har barn som har gjort kjøp ved en feil, eller uten å ha fått lov til det, så vil Appkjøp-forsikringen kunne erstatte det økonomiske tapet.
  • Etter 100GB er hastigheten på nedlasting maksimalt 3 mbit/s, som er mer enn godt nok til å strømme for eksempel HD-video
  • Ubegrenset data og ubegrenset fart gjelder også Norden og Baltikum.
  • Inntil 30 GB kan brukes i EU, EØS, Storbritannia og Sveits, deretter 4 øre per MB.

--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });