Gå videre til innhold
OneCall feirer 20 år med lave priser – lanserer eget jubileumsabonnement

Pressemelding -

OneCall feirer 20 år med lave priser – lanserer eget jubileumsabonnement

«Alle har rett til å bruke mobilen så mye de vil». Det har vært filosofien til OneCall som siden oppstarten i 2004 kontinuerlig har utfordret den norske telekombransjen.

– De siste 20 årene har vi sørget for lavere mobilpriser til alle, nyvinninger som kommer kundene til gode og ikke minst gode kundeopplevelser. Det har resultert i en rekke utmerkelser, senest fra Norsk Kundebarometer, som tydelig viser at vi nok en gang har Norges aller mest fornøyde mobilkunder, sier Jonatan Asplin, leder for OneCall og Mycall. – Vi er svært stolte av historien vår og kundene våre, og lover at vi skal fortsette å utfordre etablerte sannheter og forenkle måten man tenker og gjør ting på.

I sentrum av reisen til OneCall har det alltid stått «lav pris», og for å markere merkevarens 20-års jubileum lanseres et helt eget jubileumsabonnement.

– Kundene får nå hele 20 GB til kun 249 kroner i måneden, og det er skikkelig lav pris, sier Asplin. – Ingenting gleder oss mer enn å feire 20 år med lave priser med et ordentlig jubileumstilbud som burde passe for de aller, aller fleste.

Det nye jubileumsabonnementet selges i en begrenset periode fra 17. juni til 21. august, og alle som benytter seg av anledningen beholder abonnementet også etter perioden. Abonnementet bestilles enkelt og greit på onecall.no.

Om OneCall
OneCall ble startet i 2004 og utfordret telebransjen med superlave priser. Vi var også de første til å inkludere tale og SMS i abonnementene våre. Vårt hovedmål har alltid vært å gjøre mobiltelefoni enklere og billigere, for folk flest. Det skal være enkelt å bli kunde, enkelt å forstå fakturaen og selvsagt enkelt å komme i kontakt med vår prisbelønte kundeservice. OneCall er en del av Telia Norge.

Emner


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge

Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge