Gå videre til innhold
Paramount+ gratis for Telias TV-kunder i hele april

Pressemelding -

Paramount+ gratis for Telias TV-kunder i hele april

25. mars lanserer Paramount+ sin egen strømmetjeneste. Det betyr dobbelt så mye innhold, og Telias kunder kan gjennom hele april se så mye film og serier de vil på Paramount+ gjennom Telia Play.

Telias TV-kunder vil gjennom Telia Play ha tilgang til den nye premium strømmetjenesten Paramount+ med et bredt utvalg av både nytt, klassisk og originalt innhold. De kan velge mellom store, kjente filmer, serier, dokumentarer og innhold for barn, slik som Dexter, Svampebob, PAW Patrol, Ray Donovan, alle sesonger av Yellowstone og kritikerroste On Becoming a God in Central Florida, The Affair og Gudfaren – alt på ett sted.

– I en tid der strømming av godt innhold er mer aktuelt og attraktivt enn noen gang, er vi glade for å kunne tilby enda mer kvalitetsunderholdning til våre kunder, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Telia Play er Telias TV- og strømmetjeneste hvor alt innhold er sømløst og enkelt tilgjengelig på tvers av alle enheter. I forbindelse med lanseringen av Paramount+ egen strømmetjeneste, vil Telia tilby alle sine TV-kunder fri tilgang til dette innholdet i hele april. Det betyr at TV-kundene kan se så mye film og serier de vil gjennom hele måneden, uten å velge denne inn i poengsystemet eller andre steder.

– Vår tjeneste som er tilgjengelig i Valgmenyen har akkurat det samme innholdet som Paramount+ sin egen tjeneste, og innholdet kan selvfølgelig lastes ned offline til mobil og nettbrett slik at kunden kan se på uten å bruke mobildata, understreker Kaalen.

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge