Gå videre til innhold
Presseinvitasjon: Offisiell åpning av Telia Norges 5G-nett

Pressemelding -

Presseinvitasjon: Offisiell åpning av Telia Norges 5G-nett

12. mai blir en merkedag i Telia Norges historie. Da åpner vi for første gang vårt 5G-nett, med Lillestrøm som første sted ut. 5G representerer en revolusjon i det digitale samfunnet og teknologien vil få avgjørende betydning for Norges videre digitaliseringsreise.

I anledning den offisielle åpningen 12. mai ønsker Telia Norge å invitere til vårt pressearrangement som finner sted på Norges Varemesse på Lillestrøm samme dag.

På pressearrangementet vil adm. direktør Stein-Erik Vellan i Telia Norge, distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland og ordfører Jørgen Vik i Lillestrøm kommune åpne 5G-nettet, og besvare spørsmål fra pressen. Representanter fra Ericsson vil også være tilstede.

Vi vil ha en egen Telia 5G test lab, hvor Qvisten Animation (som står bak Jul i Flåklypa og Dyrene i Hakkebakkeskogen) og droneselskapet Droneverkstedet vil demonstrere hvordan de kan bruke 5G i sitt arbeid og operasjoner. Pressen vil også kunne teste OnePlus 8-telefoner på det nye 5G-nettet.

Telia Norge vil sørge for at arrangementet gjennomføres i tråd med myndighetenes råd og tiltak i forbindelse med Covid-19, og det bes om at til enhver tid holdes minst én meters avstand mellom deltakerne.

Dato/tid: 12. mai, kl. 10.00-11.00

Sted: Norges Varemesse, Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Påmelding med navn, kontaktdetaljer og antall deltakere sendes til daniel.barhom@telia.no. 

Grunnet plassbegrensning på 50 deltakere er det fint hvis vi kan få en rask tilbakemelding.

Velkommen!

Vennlig hilsen,

Telia Norge

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517